• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Cenk Saat Gündem'e konuştu

Cenk Saat Gündeme konuştu
Kameralardan uzak durarak, yaşamayı en iyi şekilde gösteren Cenk SAAT, sanat camiasında ki yerini hala korumakta ve değişik projelerde yer almaya devam etmekte.

CENK SAAT, moda dünyasının en genç yetenekli isimlerinden birisi olup, hayatı boyunca kendi ayakları üzerinde durup, kendisi küçük olmasına rağmen büyük işlere imza atmıştır. Herkesten farklı, gözlerden uzak, geçmişinden asla kopamayıp, natürel bir hayat yaşamakta... Kameralardan uzak durarak, yaşamayı en iyi şekilde gösteren Cenk SAAT, sanat camiasında ki yerini hala korumakta ve değişik projelerde yer almaya devam etmekte.

TEMEL IRMAK: Evet; Cenk SAAT yeniden merhaba, gözlerden uzaksınız her daim olduğu gibi şuan neredesiniz?
CENK SAAT: Merhaba Temel BEY, Hayranlığını yaşadığım ve ne olursa olsun vazgeçemediğim küçük mü küçük ,şirin mi şirin Sinop İlinin Ayancık İlçesindeyim.

TEMEL IRMAK: Nasıl olduda orayı keşfettiniz?
CENK SAAT: Burayı keşfetmedim tesadüf oldu aslında, çok günü birlik ve çok tempolu bir hayatın içerisinde idim, herşeye doydum diyebilirim ve çok çabuk sıkılmaya başladım, herşey anlamsız gelmeye başladı, çok fazla sorgulamaya başlamıştım herşeyi , yavaş yavaş deprosyon belirtisiydi belkide tüm bunlar... Birgün kendimi frenleyip, aynanın karşısına geçip, kendi kendime evet bunun sonu yok, lüks yaşantı biryere kadar, sanat camiasında olmak evet çok güzel ama bir o kadarda berbat, sen bu değilsin dedim. Sonra Üniversite sınavına girip tercih yaptım, neresi denk geldiyse, rasgele bildiğim bilmediğim tüm yerleri yazdım ve Ayancık çıktı,bilmediğim bir yer, hadi dedim toplan gidiyorsun, hop Ayancıktayım.

TEMEL IRMAK: Peki Cenk, Üniversite dedin biraz bahseder misin?
CENK SAAT : Şuan Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu Lojistik Programı Okumaktayım, son senem hayırlısıyla bitiyor inşallah.

TEMEL IRMAK : Hayırlısını Dilerim Bende; Üniversitede bittiğine göre, o zaman tekrar sizi sanat camiasında sürekli görücez? Bundan sonraki hayatınızda neler düşünüyor sunuz?
CENK SAAT: Evet demek isterdim ama, henüz düşünmüyorum, önceliğim tam anlamıyla ayaklarımın üzerine basıp, hayatımı garanti altına aldıktan sonra, kendi markamla kendi tasarımımla, kameralara merhaba demeyi düşünüyorum. Daha çok ailemin yanında olmak bana ,huzur ve ilham verecektir.

547423_10201500659749419_564401554_n-002.jpg

TEMEL IRMAK: Camiadan uzak dursanızda, kombine ve danışmanlık yaptığınız kişiler olduğunu biliyoruz, bağları kesmeyi düşünüyor musunuz?
CENK SAAT : Tabiki de hayır, ne kadar uzak olursam oluyum, bağlarımı kesmek gibi bir düşüncem yok, olmadı da. Stil danışmanlığına devam...

TEMEL IRMAK:  Ayancıkta vaktinizi  nasıl geçiriyorsunuz, zor gelmiyor mu? küçük bir yerleşim yerinde yaşam sürdürmeniz?
CENK SAAT: Burası kafa dinlemek için ve kafayı tırlatmak için güzel bir yer. Seçim size kalıyor, bazen gelgitlerim oluyor, insanların ön yargısı olsun, tarzım hakkında seviyesiz eleştirilere maruz kalmam olsun, doyumsuz hal ve hareketleri olsun, bazen bunalta biliyor ne yazık ki. Tabiki de bunu genellemeye vurmamak gerekiyor, bir kaç kişinin hatalı davranışları diyelim. İnsanları çok iyidir,yardımseverdir, burada çok değerli dostlar kazandım, kocaman ailem oldu, tanımayan yok diye bilirim. Huzur buluyorum ve ne olursa olsun vaz geçemiyorum. Sürekli takıldığım aile mekanları var genelde oralarda, okuldan arkadaşlarımla, kendi arkadaşlarımla, Sinopa gidiyorum eğlenmeye,gezmeye, tarihi yerleri görmeye gibi bir şekilde vakit geçiriyorum.

TEMEL IRMAK: Ayancık ve Sinop şuanda merak uyandırdı bende, olur ya yolumuz düştü ve okurlarımız için önerebileceğiniz yerler ve mekanlar varmı?
CENK SAAT: Sinop/merkez Tarihi cezaevi, Sinop kalesi, Sinop Erfelek şelalesi, Sinop Hamsilos, Sinop Akliman, Sinop Balatlar Kilisesi, Sinop Arkeoloji M
üzesi, Alaaddin Cami, Sarıkum, Sinop Kulis, Sinop Elika, Ayancık Akgöl ve İnaltı mağraları, Ayancığın muhteşem ormanıyla iç içe denizi, Ayancık Camurcu Altınkoy Tatil köyü ve aklıma gelmeyen birçok yerler ve mekanlar.
Ve son olarak benimle birlikte birçok insanında hoşnut olduğu denizle birlikte orman manzarasına sahip, arka çephesi orman manzaralı, ön çephesi denize sıfır eşsiz sahil manzarasıyla ''SAMYELİ  CAFE&BAR'' aile mekanıdır, eşsiz doğal el yapımı kahvaltı sunumu ve lezzetli yemekleriyle en çok dikkatimi çekmeyi başarmıştır.

TEMEK IRMAK: Son olarak okurlarımıza, söylemek istediğiniz bir şeyler varmı?
CENK SAAT: Hayallerim ve sahip olduğum yetenekler benim en güzel miraslarım arasında yer almaktadır. Her zaman dimdik sapasağlam ayakta durmaya çalıştım, hayallerimden bir an olsun vazgeçmedim. Hayallerimi gerçekleştirmek için sınırlarımı hep zorlamışımdır yılmadan. Hayatın olumlu tarafları olduğu gibi olumsuz taraflarıda var tabiki, insanın yaşantısını sürdürebilmesi için nereden baktığı çok önemlidir, ben hep olumlu tarafından baktım. Tek başına tutunabilmen için bu şart diye düşünüyorum, elimden geldiği kadar hümanistliğimi korudum, kimseye ne bir kinim oldu nede bir kırgınlığım sadece kızgınlığım olmuştur. Her zaman dile getirmişimdir, kimsenin hayatı beni ilgilendirmediği gibi, benim hayatımda kimseyi ilgilendirmesin. Kendi halimde, hayallerimin peşinden koşan birisi olarak yaşıyorum. lüks yaşantıyı bir köşeye itip geçmişimi unutmayıp herkes gibi, hayatın zorluklarına maddi, manevi gögüs gererek mücedelemi veriyorum. Ne zaman ters giden birşeyler olursa da, şükür edip istediğim birşey olmuyorsa, ya gerçekten olmaması içindir, ya da gerçekten daha iyisi olacağını içindir, deyip hayırlısını diliyorum. Herkese saygı duyorum ve olabidiğince dürüstlüğümü kaybetmemeye çalışıyorum, sonuç ne olursa olsun. Beni kendimle iç mahkeme yapacak kadar vicdanımı lekeyen hiçbir durum olmadı, olmamasınıda diliyorum. son olarak şunu söylemek istiyorum. İnsanların dış görünüşüne bakarak yargılamak yerine, iç güzelliklerini keşfetme zahmetinde bulunalım lütfen. Kim ne konumda olursa olsun tek hesap vereceği ve sorumlu olduğu yer Yüce Rabbim'in huzurudur. Ölmeyecek gibi değilde, her an ölecek korkusu içerisinde yaşayalım, davranalım. Ne yazık ki, ben herkesi insan yerine koyuyorum ama, bazıları yerini yadırgıyor sanırım.teşekkürler...

  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141