• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Can ataklı’ya 250 bin ytl’lik tazminat davası!

Can ataklı’ya 250 bin ytl’lik tazminat davası!
Hayrettin Ertekin Can Ataklı'ya 250 Bin YTL'lik tazminat davası açmaya hazırlanıyor…

25 bin dolar maaş ve her türlü ekstra harcama yetkisiyle Bussines Channel'da çalışan Can Ataklı, Vatan gazetesindeki köşesinde kanaldan kovulma serüvenini anlattı.

Medyarazzi'ye bir açıklama gönderen Bussines Channel'in eski sahibi ve işadamı Hayrettin Ertekin Can Ataklı'yı yalan ve iftira yazmakla suçladı. Ertekin, Can Ataklı'nın kovulduktan bir yıl sonra ve ATV-Sabah ihalesine girmek istemesi üzerine Ergenekon terör örgütü olarak apar topar tutuklanmasından sonra yazmasına dikkat çekti.

Hayrettin Ertekin Medyarazzi'ye göderdiği açıklamada şöyle dedi:

“Can Ataklı, meslek hayatımda çalıştığım en nankör insanlardan biri çıktı. Kürt milliyetçiliği içerikli, bölücü zihniyetli bir filmi kendi program müdürü tarafından satın alıp yayınlatıyor. Kovulunca da utanmadan “O kasati Hayrettin Ertekin gece getirip yayına koydu ki beni işten çıkartmaya bahane olsun” diyor.

Ataklı'nın hakkımda yazdıkları baştan sona yalan ve iftiradır. Avukatım hakkında 250 bin YTL'lik hem tazminat davası açıyor hem de savcıya suç duyurusunda bulunuyor. Bu iftiraları mahkemede ispat edemezse burnundan fitil fitil getireceğim. Örneğin benim bir kadına şantaj yaptığımı ve 1 milyon dolar istediğimi yazmış. Söz konusu kadın ile hiçbir ilgim ve alakam olmadığı gibi o davada sadece karı koca arasındaki davada tanıktım. İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi 2002/3 No'lu dosyada benim bu dava ile ilgimin olmadığı yazıyor. Ataklı bunu araştırmadan beni doğrudan töhmet altında bırakıp mesleki ve aile onurumu zedelemiştir.

Bir başka örnek de Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın sırdaşı ve danışmanı olduğumu yazdı. Bunu da mahkemede ispata davet edeceğim. İspat edemezse namerttir, şerefsizdir. Ben kimsenin danışmanı değilim.

Ayrıca, Yunan bankalarını 1996'da sanal olarak dolandırdığımı 300 milyon doları zimmetime geçirdiğimi iddia ediyor. Tam bir palavra. Böyle bir fırsat olsa hiç düşünmeden sırf Yunanlılara zarar vermek ) Söz konusu dava Yunanistan'a Türkiye üzerinden giden S 300adına aynen yaparım füzeleri ile ilgilidir. Bu geminin taşıdığı füzelerin değeri ile ilgili bir konuşma nedeniyle 4 savcı soruşturma açtı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi 2002/272 No'lu dosyada. Hiçbir ceza almadan ilk celsede beraat ettim.

Bütün bunları Can Ataklı mahkemede öğrenecek ama bana verdiği maddi manevi zararın bedelini de ödeyecek.”

Hayrettin Ertekin

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141