• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Büyükşehir Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Daha

Büyükşehir Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Daha
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 36 kişiden oluşan Oda Orkestrası ve Büyükşehir Bandosu’nu kurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Daha

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 36 kişiden oluşan Oda Orkestrası ve Büyükşehir Bandosu’nu kurdu.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 16 kişiden oluşan Oda Orkestrası ve 20 kişiden oluşan Büyükşehir Belediye Bandosu kurdu ve oda orkestrası ilk konserini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı tanıtım konseriyle Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına verdi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan V. Ali Zağlı tanıtım konserinde yaptığı konuşmada, 36 kişiden oluşan oda orkestrası ve Büyükşehir Belediye Bandosu’nun genç, dinamik bir yapısı olduğunu, oda orkestrasında vurmalı çalgılar, obua, flüt, trompet, saksafon, trombon, klarnet, viyola, korno, keman, çello, gitar ve kontrbas gibi müzik aletlerinden oluştuğunu söyledi ve kendilerine ve Muğla’ya böyle bir imkanı sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası, tanıtım konserinden sonra Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği “Basın Dayanışma Gecesi”nde sahne aldı ve katılımcıların büyük beğenisini topladı.

 

Muğla’ya Sanat ve Müzik Alanında da Hizmet Edeceğiz.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi olarak yol, su, kanalizasyon, arıtma, çevre ile ilgili birçok alanda hizmet ettiklerini, oda orkestrası ve Büyükşehir Belediyesi bandosuyla müzik alanında da Muğla’ya ve vatandaşlarına hizmet edeceklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Oda Orkestrası ve Bandosu fikri bizim Recep Altınok hocamla birlikte Muğla için gerçekleştirmek istediğimiz bir hizmetti. Oda orkestrası ve Büyükşehir Bandosunu oluşturan 36 sanatçı arkadaş Muğla Büyükşehir Belediyesi ailesine katıldı. Genç, birikimli, yetenekli arkadaşlarla Muğla’ya sanat ve müzik yönünden birlikte hizmet edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yol, kanalizasyon, su, çevreyle ilgili birçok alanda hizmet üretiyoruz. Bütün bunların yanında ruhumuzu besleyen ve bizleri farklı melodiler sunarak rahatlatan müziğe de ihtiyacımız var. Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası ve Bandosu olarak sadece Muğla merkezde değil, bütün Muğla’da konserler vererek hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımıza kültür ve müzik açısından doğru melodiler, eserler dinleterek Muğla’nın sanat ve müzik alanında da gelişmesine katkı sağlayacağız.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141