• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

BU YAZ MÜZİĞİN SESİ YENİKAPI'DAN YÜKSELİYOR...

 BU YAZ MÜZİĞİN SESİ YENİKAPIDAN YÜKSELİYOR...
Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi olan konserler, Covid19 nedeniyle yepyeni bir formla karşınızda...
KÜLTÜR-SANAT'IN YENİ BAŞKENTİ İSTANBUL YENİKAPI AÇIKHAVA GÖSTERİ MERKEZİ...
 
 

Türkiye’de ilk olarak Kerki Solfej’in düzenleyeceği arabalı konserler, 26 Haziran Cuma gerçekleşecek Kenan Doğulu konseriyle, 1400 araç kapasiteli Türkiye'nin en büyük açıkhava gösteri alanı olan İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da başlıyor... Alan girişinde tüm misafirlerin ateşlerinin ölçüldüğü, ve araçlarının dezenfekte edilerek sosyal izolasyon ilkelerinin harfiyen uygulandığı etkinlikler müzik, sinema ve tiyatro severlerin buluşma noktası haline gelecek.
 
Haftaiçi sinema ve tiyatro gösterimleri ile kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya başlayan ''Park Et Seyret'' haftasonları ise tam anlamıyla yıldızlar geçidine dönüşecek.
 
KENAN DOĞULU: "KARA BULUTLARI DAĞITMA ZAMANI"

Etkinlik öncesinde sosyal medya hesaplarından da paylaşımda bulunan ve ''Park Et Seyret'' konser serisinin açılışını yapacak olan Kenan Doğulu; “Artık kara bulutları dağıtma zamanı. Ben de yaşama sebebim olan müziğim, sahnem ve dinleyicilerimden aylardır uzak kaldım. Bir araya gelip bağıra çağıra şarkılar söylemeyi, dans etmeyi çok özledim. Çok farklı bir proje, değişik bir konsept. Her şeyin ilki, bir çok bilinmeyenle gelir ama ilklerin cazibesi de budur zaten. Normalleşme sürecinde müzik endüstrisi ve konser dinleyicisi için moral ve umut ateşlemesine sebep olacağına ve eğlenerek müziğe doyacağımız bir anımız daha olacağına inanıyorum” ifadeleri ile heyecanını dile getirirken 26 Haziran akşamı hayranlarına çok özel sürprizler hazırladığını müjdeledi.

SERTAB ERENER: “MÜZİK BİZİ BULUŞTURSUN”

Arabalı konser etkinliğinde 3- 4 Temmuz tarihlerinde hayranları ile buluşmaya hazırlanan Sertab Erener'de heyecanlı olduğunu belirterek; “Şu hayatımıza bizler bir de pandemi sığdırdık. ''Bunu da yaşamadık' demeyiz, yani hayatta hiçbir şeye olmaz demeyeceksin. Bu yüzden arabalı konserler de ancak yüzyılda bir yaşanacak değişik bir deneyim ise gelin kaçırmayın beraber olalım, müzik bizi buluştursun.” ifadeleriyle hayranlarını ve müzikseverleri İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi - Yenikapı'ya davet etti. Yeni albümünün ilk canlı performansına da ''Park Et Seyret'' sahnesinde imza atacak olan Erener, bu yönüyle de iki kat daha fazla heyecanlı olduğunu söyledi.
 
MABEL MATİZ: "YENİDEN BİRLİKTE ŞARKILAR SÖYLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Kenan Doğulu ve Sertab Erener'in ardından 10 Temmuz Cuma günü hayranları ile buluşacak olan bir düğer ünlü sanatçı Mabel Matiz; “ Pandemi sürecinde çok ayrı kaldık. Uzun bir aradan sonra tekrar sahnede sevenlerimle buluşacağım. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek arabalı konser etkinliğinde olacağım için çok heyecanlıyım. Sevenlerimle birlikte yeniden şarkılar söylemek için sabırsızlanıyorum” diyerek sanatçı dostları ile aynı heyecanı ve duyguları paylaştığını ifade etti.
 
Etkinlite sahne alacak diğer sanatçılarda görüşlerini ve duygularını şu şekilde dile getirdiler;

Levent Yüksel; ''Uzun süren ayrılığın ardından alıştığımızın biraz dışında,eski nostaljik sinemalar tadında arabalı konserimizle karşınızdayım. Ben sahnede sizler için söylerken arabalarınızdan bana eşlik etmeyi unutmayın,yine beraber söyleyeceğiz.''

Ayta Sözeri;  Aslında hep filmlerde gördüğümüz şeyleri yaşıyoruz son bir kaç aydır. Nitekim hayat devam ediyor ve zor günleri birlikte aşacağımıza olan inancım tam. Biz sizin için prova yapmaya başladık. Pandeminin bütün kurallarına uyarak provalarımızı yapıyoruz. Sosyal mesafe, dezenfektan, maskemiz... Yine hep birlikte şarkılar söylemek için hep birlikte İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi Yenikapı'da buluşalım...


PARK ET SEYRET KONSER TAKVİMİ
 
26 HAZİRAN         SAAT 21:15      KENAN DOĞULU
03-04 TEMMUZ    SAAT 21:15      SERTAB ERENER
09 TEMMUZ         SAAT 21:15      ANADOLU ATEŞİ
10 TEMMUZ         SAAT 21.15      MABEL MATİZ
11 TEMMUZ         SAAT 21.15      BÜYÜK EV ABLUKADA
17 TEMMUZ         SAAT 21.15      KENAN DOĞULU
24 TEMMUZ         SAAT 21:15      LEVENT YÜKSEL
15 AĞUSTOS       SAAT 21:15      AYTA SÖZERİ
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141