• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Bu maçın hakkı en az 7-0'dı

Bu maçın hakkı en az 7-0dı
İngiliz basını Fenerbahçe'nin Arsenal'ı hüsrana uğrattığını yazdı. İspanyol basını ise "Fener'i işe yaramaz skoru" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe-Arsenal maçı İngiliz ve İspanyol medyasında geniş yer buldu. İngiliz basını, Arsenal'ın hayal kırıklığını başlığa çekti. İspanyollar ise Aragones'in takımının "işe yaramaz skorlar" aldığını yazdı.

The Independent: Gazete ''Nişancılar Emirates'de tutuldu'' başlığını attı. Arsenal'in, Fenerbahçe tarafından hüsrana mahkum edildiğini yazdı. Gazete, kaleci Volkan'dan övgüyle bahsedip, Volkan'ın, Arsenal'in golle buluşamamasında önemli rol oynadığı yazdı.

The Times: Gazete Arsenal'ı James Bond'a benzetti. Arsenal'in, ''taraftarlarının gözünde James Bond gibi kendinden emin, sofistike, zarif ancak bir katilin soğuk bakışlarına sahip bir kahraman gibi'' göründüğünü yazdı.

EN AZ 7 OLMALIYDI: Fenerbahçe karşısında 7 gollük bir üstünlük sağlaması gereken takımın, 0-0 beraberliğe razı olduğu ifade eden haberde, Arsenal'in grubundan çıkmak için Dinamo Kiev karşısında galibiyete ihtiyacı olduğunu hatırlattı.

Bu maçın, Arsenal için kaybedilmiş bir fırsat olduğunu belirten The Times, Arsenal'in hırstan yoksun oynayan Fenerbahçe karşısında, var olan şansını kullanmakta yetersiz kaldığını öne sürdü.
Daily Expres: Gazete kaleci Volkan'ın performansı ile rakip takımdan Robin van Persie ve Nicklas Bentner'in, son noktada zayıf kalmalarının, Arsenal'in gruptan çıkmayı garantilemesini engellediği yazdı.

Daily Mail: Daily Mail gazetesi maçın Arsenal için tam bir hayal kırıklığı olduğunu kaydetti. Haberde, evsahibi takımın, maçın bütününde üstünlük sağladığı, ancak öldürücü yumruğu atmakta zorlandığı ifade edildi.

AZİMLİ TÜRK SAVUNMASI
Daily Telegraph: Arsenal'in acilen liderliğe ve gole ihtiyacı olduğu ifade edilen haberde, takımın dirençli ve azimli Türk savunması karşısında, nadiren etkili göründüğü kaydedildi.

Semih'in van Persie'ye sürekli faul yaptığı, hatta bir ara futbolcuyu yere yapıştırdığı iddia edilen haberde, Fenerbahçe kaptanının faullü davranışlarının, hakemlerin gözünden kaçtığı, bunun, UEFA'nın yaptırımını hak ettiği savunuldu.

The Guardian: Evsahibi takım için, ''Gereken yerde dişlerini geçirmeyi başaramadılar, hayal kırıklığı yaratan ikinci yarıda da yaratıcılıkları ve enerjileri tükendi'' denilen haberde, Wenger'in, maça çıkarken sergilediği iyimser tavır anımsatıldı.

İSPANYOLLARA GÖRE "İŞE YARAMAZ" SONUÇ

İspanyol basını, Şampiyonlar Arsenal-Fenerbahçe maçında "Arsenal'in Luis'in adamlarını affettiğini" yazdı.

AS gazetesi, "Çökmüş Fenerbahçe, Wenger'in gayretli bebelerine karşı işe yaramayan bir beraberlik aldı" ifadesini kullandı.
Yorumda; "Biri kazanmak istemiyordu, diğeri ise kazanmanın bile ne olduğunu bilmiyordu" denilerek Fenerbahçe'nin "çökmüş bir takım" izlenimi verdiği yazıldı.

Marca gazetesi de maç için "kötü bir film gibiydi" yakıştırması yaparak, çok sıkıcı bir ikinci yarı olduğunu belirtti. Arsenal'in kale önünde son vuruşu yapacak oyuncu eksikliğinden dolayı Fenerbahçe'nin kurtulduğu ve "alınan beraberlikle Türklerin grupta halen hayatta kalabildiği" ifade edildi.

El Mundo Deportivo, "Londra takımı, Türk defansına çarptı ve Luis Aragones'in yedek kulübesinde nefes almasına izin verdi", Sport "Özellikle ilk yarıda Arsenal'in üstünlüğü karşısında hayatta kalabilen Luis'in Fenerbahçe'si 1 puanı tırmalayarak aldı" yorumlarını yaptı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141