• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

BU GURUR HEPİMİZİN

BU GURUR HEPİMİZİN
Muğla Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel hale gelen Medya Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Gündem Gazetesi 2 ödül birden alırken, röportaj dalında Temel Irmak, sayfa düzeni dalında ise Ercan Arslan ödüle layık bulundu.
Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl Medya Başarı Ödüllerinin dağıtıldığı geleneksel Basın Gecesi Muğla CNS tesislerinde gerçekleştirildi. Gecenin açış konuşmasını yapan Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla'nın en köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği basın gecesinin daha zengin bir içerikle gerçekleşmesi ve bu etkinliklerin içine eğitim çağındaki gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla takvim değişikliğine gittiklerini belirterek, cemiyet olarak medya sektöründe farkındalığı artırmak adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi. 
whatsapp-image-2018-11-17-at-12.38.23.jpeg
Törende yaptığı konuşmada basının demokrasinin en önemli vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Kamuoyunu zamanında, doğru, eksiksiz bilgilendirmeyi ilke edinmiş kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, tarafsız bir şekilde çok önemli bir mesleği icra eden değerli basın mensuplarımızın ödüllendirilmesi motivasyon açısından çok önemlidir. Kamuoyunu aydınlatmak üzere gece-gündüz, yaz-kış demeden özveriyle sorumluluk görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum” diye konuştu. 
whatsapp-image-2018-11-17-at-12.36.10.jpeg
Cemiyet Yönetim Kurulu özel ödüllerinin dağıtıldığı gecede kategorilere göre ödül alan alan kişiler şunlar; Haber : Mehmet Çil (Mühre Rağmen İnşaata Devam-Hürriyet Gazetesi) Erkan İlik (22 Yılda Açılamadan Çürüdü-Fethiye Gazetesi) Güzide Kasım (Koca Yürekli Minik Kız-Muğla Gazetesi)
Spor Haber : Ekrem Orhan (Muğla Devrim Gazetesi) Hüseyin Açar (Milas Önder Gazetesi) Gökhan Ayyıldız (Fethiye Beşkaza Gazetesi)
Mete Sönmez (Ortaca Sportaca Gazetesi)
Fotoğraf : Çağrı Puma (Hayatını Yaktı-Posta Gazetesi) Mehmet Çil (Otobüs Orman Yaktı-Sözcü Gazetesi) Erkan İlik (8 Kişiyle Rekor Kırdı-Fethiye Gazetesi)
Röportaj : Temel Irmak  (Marmaris Gündem Gazetesi) Tülay Sükun (Muğla Şah Gazetesi) Turgay Mutlu (Yatağan Demeç Gazetesi) Celal Dursun (Milas Önder Gazetesi)
Sayfa Düzeni : Gözde Yağcı (Muğla Gazetesi) Zeynep Milci (Fethiye Gazetesi) Ercan Arslan (Marmaris Gündem Gazetesi)
TV Haber :  Cavit Akgün (DHA-CNN TÜRK-Ula Susamı Japonya’ya İhraç Ediliyor) Aykut Kurt (Kanal 58-Babadan Oğula Geçen Meslek Yok Oluyor)
TV Program : Ayhan Ongun (Kent TV-Açık Görüş)
Radyo Program : Serdar Serper (Radyo Gözlem)
whatsapp-image-2018-11-17-at-12.57.53.jpeg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141