• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Brian Tien, Zyxel Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Oldu

Brian Tien, Zyxel Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Oldu
Ağ teknolojileri alanında uçtan uça çözümler sunan Zyxel, insan kaynağına yatırım yapmayı sürdürüyor.

Zyxel satış ve pazarlama ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Ağ teknolojileri alanında sektör liderleri arasında yer alan firma, bilişim sektöründe yirmi yılı aşkın deneyimi olan Brian Tien’i Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak atadı. Zyxel’in Tayvan'da bulunan genel merkezinde görev alacak olan Tien, firmanın tüm pazarlama ve iletişim stratejilerinin geliştirilmesi, yönetimi ve denetiminden sorumlu olacak. Tien şirketin satış stratejilerinin sorumluğunu da üstlenecek.

Yeni yapılanmayla ilgili açıklama yapan Unizyx CEO'su ve Zyxel Networks Başkanı Gordon Yang, Brian'ın Zyxel Ailesi’ne katılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.Tien Brian’ın dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinde satış ve pazarlama operasyonlarını oluşturma ve geliştirme konusunda sıra dışı bir geçmişe sahip olduğunu söyleyen Yang sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Liderlik yeteneği, işinde uzmanlığı ve deneyimi ile Brian sektörün aranılan isimleri arasında yer alıyor. Ekibimize liderlik edecek olan Brian’ın,büyümemizi bir üst seviyeye taşıyacağına inanıyoruz.

 

Zyxel’in ağ teknolojileri alanında pazarda lider konumda yer aldığını belirten Brian Tien, “Sektörde başarılı projelere imza atmış bir kurumda görev almam nedeniyle heyecan ve onur duyuyorum” dedi.

 

Büyük küçük her boyuttan işletmenin; verimlilik artışı, esneklik, üst seviyede müşteri memnuniyeti ve yeni iş fırsatları için bilgi teknolojilerine yatırım yapması gerektiğini vurgulan Brian, “Zyxel’in pazardaki mevcut ürünleri kurumların bu alandaki ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Piyasaya sunacağımız bulut tabanlı, yapay zekâ destekli, güvenliği kanıtlanmış yeni ürünlerimiz ile kurumların dijital dönüşümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu bağlamda tam da doğru zamanda Zyxel Ailesi’ne katıldığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Tien sözlerini şöyle sürdürdü: “Zyxel gibi dinamik bir organizasyonun parçası olma fırsatı benim için çok değerli. Yeni görevim ile Zyxel’in dünya pazarlarındaki başarı ve büyümesine katkı sağlayacağım için mutluyum. Sektördeki deneyimimi yeni ekibim ile paylaşmayı dört gözle bekliyorum.”

 

Brian Tien, Çin ve Güneydoğu Asya'da telekomünikasyon sektöründe özellikle ağ teknolojileri alanında 20 yılı aşkın süredir kanal yönetimi, stratejik iş yönetimi ve iş geliştirme alanında birçok başarılı projeye imza attı. Ağ teknolojileri alanında kariyerine Cisco’da başlayan Tien, burada 11 yıl yöneticilik yaptıktan sonra, 2011 yılında HPE Aruba’ya satış direktörü olarak atandı. Büyük Ölçekli Global Müşterilerin Yönetimi, KOBİ İş Birimi, Kanal Yönetimi, Stratejik İş Geliştirme, Satış Yönetimi ve Ekosistem Geliştirme gibi sorumlulukları bulunan Tien, Ocak ayı itibarıyla Zyxel bünyesine göreve başladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141