• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Bordo-Mavililerden

Bordo-Mavililerden
Bordo-Mavililerin, Şampiyonluk Yolunda Hayati Öneme Sahip Müsabakada Ciddi Bir Varlık Gösterememesi Tepkilerin Başta Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbolculara Yönelmesine Neden Oldu.

Bordo-Mavililerin, Şampiyonluk Yolunda Hayati Öneme Sahip Müsabakada Ciddi Bir Varlık Gösterememesi Tepkilerin Başta Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbolculara Yönelmesine Neden Oldu.

Trabzonspor'da 3-0'lık Sivasspor yenilgisinin şoku sürüyor. Bordo-Mavililerin, şampiyonluk yolunda hayati öneme sahip müsabakada ciddi bir varlık gösterememesi tepkilerin başta Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculara yönelmesine neden oldu.

Başkan Sadri Şener'in Sivasspor maçı sonrası "Yenilginin sebebini bana değil, Ersun hocaya sorun' sözlerinin, Yanal ile yolların ayrılacağının ciddi bir sinyalinin olduğunu dikkat çekiliyor. Bordo-Mavili yönetimin çarşamba günü yapacağı Yönetim Kurulu toplantısında, takım ve teknik heyeti masaya yatırması bekleniyor. Radikal kararlar alması beklenen yönetimin, Yanal'ın tazminatının yüksek olmasından dolayı görevine son vermekten ziyade, sezon sonunun beklenmesinin düşünüldüğü konuşuluyor.

Yanal ile yolların ayrılacağının yüksek sesle dillendirilmeye başlandığı camiada, yerel basın Yanal'ın yerine alternatif hoca isimlerini bile gündeme getirmeye başladı. İddialara göre, yönetimin gündeminde Eric Gerets, Louis Van Gaal ve Kayserispor Teknik Direktöre Tolunay Kafkas gibi isimlerin olduğu öne sürülüyor.

Bordo-Mavili Kulübün Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise şu aşamada Ersun Yanal ile ilgili alınan bir kararın olmadığı söyledi. Beklenmedik yenilginin şokunu üzerlerinden atmaya çalıştıklarını değinen Hacısalihoğlu, salı veya çarşamba günü bir durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydetti.

Hacısalihoğlu, basında yer alan isimlerin ise, gazetecilerin kendi düşünceleri olduğunu dile getirdi.

-TARAFTARLARDAN TEPKİ-

Bu arada, Trabzonsporlu taraftarlar, Sivasspor maçı öncesi futbolun fair play ruhuna hiç yakışmayan bir tutumla karşılaştıklarını savundu. Sivas Valiliği tarafından şehir girişinde alı konulduklarına işaret eden Trabzonspor Farozlular Derneği yetkilileri, yaşanlar karşısında Trabzonspor taraftarı olarak çok şaşırdıklarını dile getirdiler.

Kendi yöneticileri tarafından da Sivas'ta yalnız bırakıldıklarını iddia eden taraftarlar, "Taraftar desteği olmayan takımlar her zaman mağlup olmaya mahkumdur. Özellikle Trabzonspor'umuz kazandığı başarılarının büyük kısmını her zaman her yerde yanında olan taraftarına borçludur." ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141