• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Bodrum Masalı 2. bölüm ile ekranlara geliyor!

Bodrum Masalı 2. bölüm ile ekranlara geliyor!
Ekranların sevilen dizisi Bodrum Masalı ekrana geldiği ilk günden beri ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan her bölüm ile reyting listelerini alt üst eden Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı sevenlerini heyecanlandırdı. Peki Bodrum Masalı yeni bölümde izleyi

Bodrum Masalı 2. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitliyor. Kanal D'nin sevilerek izlenendizisi Bodrum Masalı 2. yeni bölüm fragmanında Ateş büyük bir şok yaşıyor. Babasının sırrını öğreniyor. Bodrum Masalı 2. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

 

Ateş, babasının sakladığı sırrı öğreniyor mu? Evren, bu durumun üstünü kapatabilecek mi?  

TMC Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Bodrum Masalı, 2. yeni bölüm fragmanını yayınladı.Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç ve başarılı isimlerin bir arada toplandığı dizi Bodrum Masalı her Perşembe saat 20:00'de Kanal D'de!

 

BODRUM MASALI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizisi “Bodrum Masalı” nın yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor.

Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.

Hikaye ve Künye

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir. 

Yapım    : TMC
Yapımcı    : Erol Avcı
Yönetmen    : Mehmet Ada Öztekin
Senaryo    : Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı    : Reaksiyon Film
Uygulayıcı Yapımcı    : Engin Sarıal
Görüntü Yönetmeni    : Sedat Yücel
2. Yönetmen    : Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni    : Burhan Türk
Müzik    : Cem Özkan
Oyuncular    : Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde),  Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141