• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Bir Marmaris Masalı

Bir Marmaris Masalı
Marmaris Belediyesi, İngiliz gazetesi The Times'ın seyahat yazarlarının, 'Türkiye'deki en iyi aile tatili merkezleri' arasında ilk sırada gösterdiği Marmaris'in tanıtım adına bir ilke imza atarak, Marmaris'i çocuklara tanıtmak amacıyla kitap hazırlattı.

Marmaris Belediyesi, iç pazar turizminden daha çok pay almak için yıllar önce başlattığı ve olumlu sonuçlarını gördüğü tanıtım çabalarına bir yenisini daha ekledi. Turizm fuarlarında dağıtılmak üzere “Tatilin Kalbine Yolculuk Marmaris” isimli çocuk kitabı hazırlandı. Belediye Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt'in kaleme aldığı, Deniz Önder'in resimlediği, 24 sayfalık kitap, ilk olarak Travel Turkey Turizm Fuarı'nda dağıtılmaya başlandı. Tatilin Kalbine Yolculuk Marmaris, hem çocuklarını sevindirmek isteyen büyüklerin, hem de masal tadında, eğlenceli rengârenk kitaba sahip olan küçüklerin büyük beğenisini aldı.

Turizme ve çocukların okuma alışkanlığına katkı

Marmaris'in, yaklaşık bir ay kadar önce İngiliz gazetesi The Times'ın seyahat yazarları tarafından '2018 Türkiye'deki en iyi aile tatili merkezleri' arasında ilk sırada gösterildiğini hatırlatan Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, ''Kitap aracılığıyla, hem doğal, hem kültürel, hem de tarihi açıdan ender rastlanacak güzelliklere sahip 'Tatilin Kalbine Yolculuk Marmaris' adlı masal tadında, eğlenceli kitap, ilk olarak, İzmir'deki Travel Turkey Turizm Fuarı'nda dağıtılmaya başlandı ve büyük beğeni topladı. Çocukların okuma alışkanlığına katkı sağladığı için de takdir aldı. Marmaris'imizi, çocuklarımıza eğlenceli şekilde anlatmayı, tanıtmayı amaçladık. İlçe turizmi açısından olumlu sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyoruz. İzmir'de kitabımıza gösterilen yoğun ilgi de bunu işaret ediyor. Bunun yanı sıra çocuklarımızın okuma alışkanlığına bir nebze de olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı. Kirt kitabı, yurt içindeki diğer şehirlerde yaşayan çocuklar ile yabancı dillere çevrildikten sonra yurt dışındaki küçüklere de ulaştırmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Bir Marmaris Masalı

Kitap Marmaris tarihi, Milli Parklar, tekne turları, Akyaka'da Azmak turu, Sedir Adası ve Cleopatra Plajı, İncekum Plajı, Kızkumu, Turgut Şelalesi, Bayır Köyü'ndeki Anıt Ağaç, Balevi, su sporları, Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, Trafik Parkı, spor tesisleri, bisiklet yolu, Marmaris Kalesi ve Müzesi ile suyun ışıkla dansına da ev sahipliği yapan 19 Mayıs Gençlik Meydanı hakkında, hikaye, masal tadında bilgiler içeriyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141