• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Bimeks Hakkari’ye Teknolojiyi Taşıdı

Bimeks Hakkari’ye Teknolojiyi Taşıdı
Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 13 Şubat 2014 Perşembe günü Hakkari’nin ilk teknoloji mağazasını açtı.

‘Teknoloji’nin kalbi burada atıyor’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, tüm Türkiye’yi teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. Hakkari’nin ilk teknoloji mağazasını açan Bimeks, Hakkari halkına uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla teknolojiyi taşıyor. Şirket aynı zamanda son açtığı Hakkari mağazasıyla, Doğu’dan Batı’ya herkese aynı hizmeti aynı kalite ile sunacağının teminatını veriyor. 

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Hakkari mağazasının franchise sahibi Burhan Çapik’in  ev sahipliği yaptığı açılışa; Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, ve Hakkari Müftüsü M. Fesal Geylani ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş katıldı.

Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, “Türkiye genelinde mağaza açtığımız 50. il olan Hakkari’ye, teknolojiyi getiren ilk şirket olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi’nin 7. mağazası olan Hakkari mağazamızla, Doğu illerimizde istihdamı giderek artırıyoruz. Ayrıca; içinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek ve Kuzey Irak’tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz. Burada açtığımız 250 metrekarelik mağazamızda; en son teknoloji görüntüleme sistemleri, beyaz eşya, cep telefonu, bilgisayar gibi her türlü tüketici elektroniğini değerli halkımız ile buluşturuyoruz” diye belirtti.

Bayrakta sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi olarak, 1990 yılında açılan ilk mağazamızdan bu yana Hakkari’de açtığımız bu 47. franchise mağazamız ile birlikte toplamda 107 mağazaya ulaştık. Yakın zamanda Osmaniye ve Yozgat’ta açacağımız mağazalarımızla Türkiye’ye yayılmaya devam edeceğiz.”

Franchise mağaza ortağı Burhan Çapik ise “Bimeks gibi büyüyen bir firma ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu mağaza şehrimiz için büyük önem taşıyor; Hakkari’ye yapılan ticari yatırımların en önemlilerinden biri. Farklı sektörlerden mağazaların da gelecek dönemde Hakkari’ye mağaza açabilmeleri için bir örnek olmayı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

İMKB’de işlem gören ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, aynı zamanda AVM’lere giren ilk teknoloji perakende şirketi olma özelliği de taşıyor. Bimeks,  2013’ün Kasım ayında Electro World’ün Türkiye’deki mağazalarını satın alarak ile bir gecede iki kat büyüdü. Mağazalarının yanı sıra web sitesi ile de müşterilerine ulaşan Bimeks, toplam cirosunun yüzde 7’sini online mağazasından elde ediyor. Türkiye’deki Darty mağazalarını satın almak için de Ocak 2014’te ön anlaşma imzalayan Bimeks, şu an 93 bin metrekarelik bir alanda tüketicilerini ağırlıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141