• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Berlusconi...:"Çocuklar İzlemesin"

Berlusconi...:Çocuklar İzlemesin
Babasının Partisine Girmeyen, "Babamın Kanallarındaki Şovları İleride Çocuklarıma İzletmem" Diyen Barbara Berlusconi, Siyasetçilerin Ticari Faaliyetlerine Yeni Düzenleme Gerektiğini Söyledi.

Babasının partisine girmeyen, "Babamın kanallarındaki şovları ileride çocuklarıma izletmem" diyen Barbara Berlusconi, siyasetçilerin ticari faaliyetlerine yeni düzenleme gerektiğini söyleyerek babasına bir darbe daha indirdi.


ÜÇÜNCÜ kez Başbakan seçilen İtalyan medya imparatoru Silvio Berlusconi, hiç beklemediği birinden darbe yedi. Berlusconi'nin 24 yaşındaki kızı Barbara, "Siyasetçilerin iş dünyasında faaliyet göstermesi konusunda yeni düzenleme yapılması gerekiyor" diyerek babasını eleştirdi. Sol siyasetçiler ve muhalif yorumcular yeni bir kahraman bulurken, Barbara Berlusconi'nin gelecekte sol bir partiden siyasete de atılabileceği konuşuluyor.


Barbara, Silvio Berlusconi'nin ikinci eşi Veronica Lario'nun en büyük kızı. Lario, Berlusconi karşıtı medya organlarına zaman zaman röportaj vermesi ve Irak savaşı gibi konularda kocasını açıkça eleştirebilmesiyle tanınıyordu.

Barbara'nın, babasını eleştirmek konusunda annesinin izinden gideceği kesinleşti. Daha önce babasının Forza Italia partisine katılmayı reddeden ve "İleride çocuklarımın, babamın sahip olduğu kanallardaki şovları izlemesine izin vermeyeceğim" diyen Barbara, son darbeyi La Stampa Gazetesi'ne verdiği röportajla indirdi.

Milano Üniversitesi felsefe bölümünde ekonomi etiği konusunda yüksek lisans yapan Barbara Berlusconi, siyasetçilerin bir yandan da ticaret yapmasını eleştirdi. Yasaların bu durumu engellemek üzere yeniden düzenlenmesi gerektiğini savunan Barbara, "Ancak seçim sonuçları İtalyanların buna itirazı olmadığını gösteriyor" diyerek hem seçmene, hem de babasına dokundurdu.

Sol eğilimli Liberazione gazetesi, bu röportajın ardından Barbara Berlusconi'yi göklere çıkardı. Genç kadının "tüm meclis muhalefetinden daha iyi bir iş çıkardığını" savunan gazete, bugünlerde ülkenin hükümeti ile muhalefetinin "tek bir aile haline geldiğini" ve böyle seslere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Solcuların perisi

Güneydoğu Asya'da 2004 yılında yaşanan tsunami felaketinin ardından ülkenin zengin işadamlarının çocuklarıyla birlikte Milano Young adlı hayır örgütünü kuran Barbara'nın sol çevrelerde saygınlığı giderek artıyor. Buna karşın Barbara, yazacağı yüksek lisans tezini ilk olarak babasına göstereceğini söylüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141