• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Behçet Saatcı, "İşçilerimizin gönlü rahat olsun"

Behçet Saatcı, İşçilerimizin gönlü rahat olsun
Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’deseçim çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, STK temsilcilerini ziyaretlerinin ardından semt pazarında, pazarcı, esnaf ve vatandaşlarla bir aray

Baskıya maruz kalan Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına seslenen Bağımsız Saatcı, “Biz kimsenin siyasi görüşüne bakmayız, kimsenin ekmek parasıyla oynamayız. İşçilerimizin gönlü rahat olsun” dedi.

 

Bağımsız Aday Saatcı Menteşe’deki seçim çalışmaları kapsamında Muğla Kızılay Derneği Başkanı Yusuf Kayacık, Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Başkanı Hüseyin Körçoban, Belediye İş Sendikası Başkanı Ender Akbay, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Süleyman Akbulut, Beyayaz Derneği Başkanı Pınar Boyacı, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, Eget Vakfı Başkanı Sefai Özer, Muğla Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Serkan Molvalı’yı ziyaret etti.STK temsilcileriyle yaptığı temasları ardından pazarcı ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Saatcı, pazarcı ve esnafların yanı sıra alışverişe çıkan vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlgiye kayıtsız kalmayan Bağımsız Saatcı, vatandaşlara tek tek teşekkür etti.

‘Büyükşehir personelimizin gönlü rahat olsun’

Bağımsız Aday Saatcı, Muğla Büyükşehir Belediye personellerinin maruz kaldığı bakıyı ve yaşadıkları sıkıntıları çok iyi bildiğini belirterek, işten çıkarma gibi bir şeyin söz konusu dahi olmayacağını ifade etti. Büyükşehir personellerin özlük haklarını koruyacaklarını belirten Saatcı, “Biz hiç kimsenin ekmek parasıyla oynamayız. Büyükşehir personelleri ve büyükşehir ile iş yapan şirket çalışanları ‘Bizimle birlikte göründü’ diye işten çıkartılıyor. Bunu yapanlar da ‘sosyal demokrat’ olduklarını iddia ediyor. Aslında kimin sosyal demokrat, kimin demokrat, kimin insancıl olduğunu Saygıdeğer Muğlalılar görüyor. Büyükşehir’deki müdürlerimize de şunu söylemek istiyorum; ‘Yarın yüz yüze bakacağız, beraber çalışacağız’ lütfen çalışanlara eziyet etmeyin. Biz kimsenin siyasi görüşüne bakmayız. Biz bu kardeşlerimizi mitinglere götürmek yerine, birlikte hizmet etmeye geliyoruz. Kardeşlerimle yerdeki çöpleri toplamaya, birlikte piknik yapmaya, hep birlikte Muğla için kafa yormak için geliyoruz.” dedi.

“Seçimler açısından bizim için bir sıkıntı yok”

Kendisine yapılan her türlü karalamalara rağmen temiz siyaset yapmaya devam edeceğini belirten Bağımsız Aday Saatcı, “Menteşe’deki ilgiden çok memnunum. Seçim açısından bizim için bir sıkıntı yok, zaten Menteşe’den de birinci çıkacağız. Biz bu ilgiyi net olarak görüyoruz. İstiyoruz ki, siyaset seviyeli bir şekilde, belden aşağı vurmadan, sosyal medya tetikçiliği yapmadan sürdürülsün. Onlar ne yaparsa yapsınlar, biz temiz siyaset yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141