• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 29 °C
  • Aydın 29 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

"BASKILARA BOYUN EĞMESİN"

BASKILARA BOYUN EĞMESİN
Başbakan Erdoğan, Dün Başı Açık Kadınların Partisine Katılımını Yaparken, Çarşaflı Kadınlara Rozet Takan CHP Lideri Baykal'a "Olumsuz Çıkışlar Olacaktır. Sayın Genel Başkan Boyun Eğmemeli" Dedi.

"BASKILARA BOYUN EĞMESİN"

Başbakan Erdoğan, Dün Başı Açık Kadınların Partisine Katılımını Yaparken, Çarşaflı Kadınlara Rozet Takan CHP Lideri Baykal'a "Olumsuz Çıkışlar Olacaktır. Sayın Genel Başkan Boyun Eğmemeli" Dedi.

Başbakan Erdoğan, dün başı açık kadınların partisine katılımını yaparken, çarşaflı kadınlara rozet takan CHP Lideri Baykal'a "Olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan boyun eğmemeli" dedi. Erdoğan, 'yıllar yılı bunu beklediğini' vurgulayarak, "Bu değişim ve dönüşümü yapanları kutluyorum. Bu bir uyanıştır" diye konuştu.


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınlara parti rozeti takmasına, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan başı açık kadınlara rozet takarak yanıt geldi. Erdoğan, bir yandan da Baykal'a, "Temennim odur ki, bunun arkası da gelsin, kesilmesin. Olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan boyun eğmemeli" çağrısında bulundu. AKP'nin dünkü Meclis Grubu'nda partiye katılan 14'ü belediye başkanı, biri il başkanı, 10'u da belediye meclis üyesine rozetlerini Erdoğan taktı. AKP'ye katılanlar arasında DP'li Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Kırklareli MHP İl Başkanı Cengiz Bağdan da yer aldı.


Yıllar yılı bekledim

Yeni AKP'liler arasında yer alan 3'ü CHP'li, 1'i ANAP, 1'i de DP'li olan başı açık 5 kadın belediye meclis üyesinin rozetlerini de Erdoğan taktı. Erdoğan, Yenimahalle'den Şehriban Ercan, Ayşe Ümit Gökşin Saraç ve Meliha Erdoğan, Antalya Muratpaşa'dan Gaye Doğanoğlu ve Manisa'dan Suna Mahbup İnce ile salondakileri selamladı. Erdoğan, konuşmasında, CHP'nin çarşaf açılımı için "Yıllar yılı bunu bekledim" diyerek, şunları söyledi:

Bunlar beni sevindiriyor. Eğer hakikaten asil bir çıkışsa, bu değişim ve dönüşümü yapanları kutluyorum. Bu bir uyanıştır. Aziz milletim, kendisini tezyif eden bu çevrelere karşı hep cevabını verdi. Türkiye'yi bugüne kadar tanımayanlar vardı. Şimdi Türkiye'yi bütün gerçekleriyle tanımaya başladılar, bu güzel bir gelişme.

Samimiyetimle söylüyorum, ben bu değişim dönüşümün arkasında olumlu umutlar taşımak istiyorum. TC vatandaşı olarak bu benim hakkım değil mi? Yıllar yılı bunu bekledim.

Güzel gelişmeler

Farklı düşüncelerin, farklı giyim tarzlarının bu ülkede yaşadığının hamdolsun şu anda farkına varrdılar. Bunun için mutluyum ve bu gelişmeler güzel şeyler. Temennim odur ki, bunun arkası da gelsin, kesilmesin. Olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan boyun eğmemeli. Bunlar her yerde olabilir. Bundan sonraki süreçte bu duruş böyle devam ederse ülkenin birçok sorunu çok daha çabuk çözülür. Siyasetin temeli tutarlı, dürüst olmaktır. Uzun soluklu aynı çizgide yürüyebilmektir. Aksi hep kaybettirir.

İmralı'ya mahkûm

Norveç Veliaht Prensi ile düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, bir gazetecinin İmralı'ya mahkum gönderilip gönderilmeyeceğini sorması üzerine şunları söyledi: "Hazırlıklarımız sürüyor. Oraya gitmesi gereken mahkûmlar olursa tabii ki onları oraya göndereceğiz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141