• BIST 9507.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Başkan Saatcı'dan, Çameli'ye ziyaret

Başkan Saatcıdan, Çameliye ziyaret
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Denizli'ye bağlı Çameli ilçesi Kaymakamı Şeref Albayrak ile Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti.

Başkan Saatcı’dan, Çameli'ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Denizli’ye bağlı Çameli ilçesi Kaymakamı Şeref Albayrak ile Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti. Başkan Saatcı, ilk ziyaretini Kaymakam Şeref Albayrak'a yaparak bir süre sohbet etti, ardından Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a iade-i ziyarette bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak'a yaptığı ziyarette, "Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a iade-i ziyaret için geldik. Ancak bizde adettir, gittiğimiz her yerde önce devletimizin en büyük temsilcisi ziyaret edilir"                          

Sayın Kaymakamımıza bizi kabul ettiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Her ne kadar ayrı illere bağlı olsak da, Çameli ile komşu sayılırız. Kendisine kolaylıklar diliyorum, çok genç bir kardeşimiz, yolu açık olsun. Allah, kendisine devlet hizmetinde çok uzun yıllar, başarılı görevler yapmayı  nasip etsin." dedi. Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ise, "Sayın Başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızı makamımızda ağırlamak bizim için memnuniyet verici. Başkanımızın dediği gibi Çameli, Denizli'ye 106 kilometre, Fethiye'ye 76 kilometre uzaklıkta. Coğrafi yakınlığımız var. İnşallah bu yakınlık, insani yakınlığımıza da dönüşür. Bu anlamda ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kaymakam Şeref Albayrak ziyaretin ardından, Başkan Saatcı'ya el yapımı cura (üç telli bağlama) hediye etti. Kaymakam Albayrak bağlamanın, Çameli ilçesinde doğup yaşamış ve üç telli bağlama ustası olan, Hayri Dev'in, oğlu tarafından yapıldığını belirtti.

cengiz-arslan-(4).jpg

 

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, daha sonra, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, "Cengiz Başkanımız eksik olmasın geçen sene bizleri ziyaret etmişti. Yoğun çalışmalardan dolayı kısmet bugüneymiş. Komşuyuz. Arkamızda sadece Çal Dağı var. Seslensek birbirimizin sesini duyarız. Başkanımızı birinci yılında başarılı çalışmalarından, Çamelilileri de, tercihlerinden dolayı kutluyorum. Başarılı bir başkan seçmişler. Bizleri misafir ettiği için kendilerine teşekkür ederim. Aynı zamanda Fethiyelilerin, Çamelililere selamını da getirdim. Tekrar, Cengiz Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, Sayın Başkanımıza hoşgeldiniz diyorum. Fethiye ve Çameli vatandaşlarımızla beraber iç içe olmuş. Yaşadığı aynı coğrafyada, kültürümüz bir yaşantımız bir. Fethiye’ye gittiğimizde, Başkanımız Behçet Saatcı’nın belediyecilik alanında çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. Bu görev bize nasip olduğunda, Behçet Saatcı’nın engin tecrübelerinden yararlanmak için gecen sene ziyaret gerçekleştirdik. Sağolsun iade-i ziyaretleri bizleri memnun etti. Tecrübelerinden istifade edip yararlanacağız. Biz de Fethiye’de yaşayan Çamelililere, Başkanımız tarafından selamlarımızı iletiyoruz. Çal dağı arkasından, Fethiye’den buraya gelen başkanıma teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya, Başkan Arslan tarafından Çameli yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141