• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan Saatcı İYİ Parti’ye mi geçiyor?

Başkan Saatcı İYİ Parti’ye mi geçiyor?
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Genel Merkez tarafından İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı görevine atanan Suat Aybek’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin Türkiye’de iktidara doğru yürüdüğünü belir

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Genel Merkez tarafından İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı görevine atanan Suat Aybek’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin Türkiye’de iktidara doğru yürüdüğünü belirterek, kamuoyunda İYİ Parti’nin iyi bir rüzgâr yakaladığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi’nin EMİTT Fuarındaki standına çelenk gönderen İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ’ın jestini karşılıksız bırakmayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, dün öğle saatlerinde Çarşı Caddesi’nde bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilatı binasına ziyarette bulundu.  Başkan Saatcı, İlçe Başkanı Suat Aybek’e hayırlı olsun diyerek, İyi Parti’yle ilgili şahsi düşüncelerini aktardı. Başkan Saatcı, “İlçemizde teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti’ye ziyarete geldim. Türk siyasi hareketinde çok ciddi bir boşluk var. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu kendi ağızıyla ifade ederek, ‘Partimizde bir metal yorgunluk var’ diyor. Cumhuriyet Halk Partisi en son yaptığı kongreden nasıl çıktığını zaman gösterecek. Özellikle içeride kırılma olduğu gözüküyor. Merkezde çok ciddi bir boşluk var. Sayın Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde İyi Parti’nin gerçekten kamuoyunda çok desteği var. Rahmetli Özal’ın ihtilal sonrası 1984’de partileşme süreci gibi, 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi gibi İyi Parti’de aynı yolu izleyerek ve gerçekten her geçen gün yapılmış olan siyaset ve Sayın Genel Başkan’ın Meral Akşener’in tespitleriyle Türkiye’nin birçok konusuna parmak bastığını görüyorum. Türkiye’de İyi Parti rüzgârı esecek ve İyi Parti iktidara gelecek gibi gözüküyor. Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Suat ağabey 1960’lı yıllardan bu yana Kesikkapı Mahallesi’nden benim arkadaşım. 16-17 yaşındayken biz, Rahmetli Türkeş’in Fethiye’ye ziyaretinde başlayan birlikteliğimiz partisel anlamda olmasa da, kafa anlamında hep kesintisiz gitmiştir. 1976’da Üniversite’ye gittiğimizde bize sahip çıkmıştır. Kendisinin bürokrasi anlamında başarılı yükselişi, tüm Fethiyeliler gibi bizim de gururumuz olmuştur. İTÜ’den mezun, Etibank Genel Müdürlüğü’ne kadar yükselmiş bir ağabeyimizdir. İnanıyorum ki, bilgi ve birikimini İyi Parti İlçe Başkanlığı ile bir tık daha yukarıya taşıyarak, İyi Parti’yi burada birinci parti yapacağından şüphem yok. Kendisine hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Aybek, “Daha da iyi olacağız”

Genel Merkezin bu göreve kendilerine tevdi ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan İyi  Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, “ Bu görevi severek kabul ettim. En iyi şekilde götüreceğimize de inandım. İyi bir kadro kurduğumuza da inanıyorum. Biz iyi yapmaya değil, daha iyi yapmaya talibiz. Başkanımızın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber iyi günlere, iyi parti’yle gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Saatçı İYİ Partiye göz kırpıyor

Muğla’da da birçok isim YENİ Parti ile birlikte anılıyordu. Daha önce açıklama yapanlar haricinde henüz herhangi bir siyasetçi bununla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın kişisel facebook hesabında yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti.
Saatcı, Facebok hesabında “İYİ bir gün geçirmenizi diliyorum. Cumamız mübarek olsun” şeklinde yazdı. Bu paylaşımı manidar bulan takipçileri, Behçet Saatcı’nın İYİ Parti’ye göz kırptığı yorumunu yaptı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141