• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Saatcı, “Bu birliktelikten Fethiye kazanacaktır”

Başkan Saatcı, “Bu birliktelikten Fethiye kazanacaktır”
EMİTT Turizm Fuarı’nda en başarılı destinasyon tanıtım ödülüne layık görülen Fethiye, yapmış olduğu tanıtımlarla erken rezervasyonlarda artış gösterdi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve EMİTT’e katılan tüm STK’lar düzenledikleri basın toplantısıyl

EMİTT Turizm Fuarı’nda en başarılı destinasyon tanıtım ödülüne layık görülen Fethiye, yapmış olduğu tanıtımlarla erken rezervasyonlarda artış gösterdi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve EMİTT’e katılan tüm STK’lar düzenledikleri basın toplantısıyla 2018 Fethiye turizmiyle ilgili bilgiler aktardılar.

Fethiye Belediyesi çatısı altında toplanan STK ve turizmciler EMİTT turizm fuarının başarıyla geçtiğini belirttiler. Basın toplantısına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Akif Arıcan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan, TÜRSAB temsilcisi Süleyman Kaya, FETOB Başkanı Bülent Uysal, Çalış Güzelleştirme Derneği adına Selim Günday ve Mahmut Çakır ile bazı turizmciler katıldı.

Başkan Saatcı, “Tüm esnafımız verdiğimiz sözlerin arkasında durmalıdır”

EMİTT’te alınan ödüle değinen Başkan Saatcı, “Bizim gördüğümüzü sağ olsunlar fuar üst yönetimi de görerek bu ödülü bize layık gördüler. Emitt’in en başarılı tanıtım ödülüne layık görüldük. Ben burada emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporda en üst kimliğimiz nasıl Fethiyespor ise, diğer her şeyde de üst kimliğimiz Fethiyeliliktir. Önemli olan bu birlikteliktir. Yeter ki aramıza nifak girmesin. Bu birliktelikten Fethiye kazanacaktır. Fethiye’yi iyi bir şekilde tanıttık ancak biz Fethiye’ye gelen yerli yabancı herkesin memnun kalacağının teminatını veriyoruz. Hatta telafi sözü veriyoruz. 2018’e girerken verilen tüm sözleri kurumlarımızın ve onlara bağlı üyelerin uygulaması gerekiyor. Biz açıkça söylüyoruz, bunun takipçisi olacağız ve kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Fethiye’ye gelen tüm misafirlerimizi memnun edeceğiz. Bakın, esnaflarımız bir ürünü iki katına satmaya çalışırsa, kuzu eti diye başka et verirse, rezervasyon yaptığı oda yerine başka odaya taşılarsa ve hijyen yönünden iyi olmazlarsa bizim yaptığımız hiçbir şeyin anlamı kalmaz. Ben emeği geçen tüm STK’larımıza ve turizmcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Soydemir, “Milyon dolar versek böyle reklam yapamazdık”

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise, “Görsel çeşitlilik açısından çok olumlu bir stant oldu. Ben standın dışında gelen misafirlerin konuşmalarına tanık oldum. Diyorlardı ki, ‘Fethiye çok iyi dersine çalışmış ve güzel bir stant açmış’ Burada zaten ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anladım. Biz milyon dolar para harcasak böyle bir reklam yapamazdık. Ulusal kanallarla, gazetelerle, standımızla gerçekten çok iyi reklam yaptık. Çıtamız yüksek ve artık Fethiye süper ligde. Tüm esnafımızı başkanımızın dediği gibi gelen misafirlerimizi memnun göndermek zorunda olduğunu belirtmek istiyorum. Başkanımız Behçet Saatcı ve ekibine stant ve tanıtım için teşekkür ediyorum” dedi.

Uysal, “Gelen misafirlerimizi memnun göndereceğiz”

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ise, “Yaklaşık bin stant içinden en iyi destinasyon tanıtım ödülü aldık. Ben özellikle bu konuda Belediye Başkanımızın hakkını yemek istemiyorum. Gerçekten çok büyük emekleri var. Fethiye’yi ön plana çıkarmaya devam edeceğiz ve çıtayı yükselteceğiz. Turizm konseyimiz her ay toplanıp, eksikleri görmeye ‘neler yapabiliriz’ demeye devam edecek. Ayrıca üyelerimize gelen misafirlerimizi memnun gönderme konusunda toplantılar düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ise, fuarların vizyon ve misyon demek olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etti. Esnaflarımıza bu süreçte çok iş düştüğünü belirten Arıkan, önceden yapılan yanlışların bir daha yapılmaması gerektiğinin altını da çizdi. EMİTT’te bazı belediye ve STK’lara dikkat çeken Arıkan, “Bakıyorsunuz niyetleri kesinlikte tanıtım değil. Belediyelerini ve kendilerini tanıtıyorlar. Şehirleri tanıtan bir obje yok” dedi.

Kaya, “Üst düzey bir ödül aldık”

TÜRSAB Temsilcisi Süleyman Kaya ise, EMİTT’te daha önce ödül aldıklarını ancak bu ödülün üst düzey bir ödül olduğunu söyledi. Bu saatten sonra yapılması gerekenin, getirdiğimiz turistlerin en iyi şekilde ağırlanması olduğuna dikkat çeken Kaya, EMİTT’te Fethiye’yi çok iyi bir şekilde tanıttıklarının altını çizdi.

Arıcan, “Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ise, fuarların tanıtım için önemine değinerek, “2018 yılı iyi gözüküyor. İnşallah bu yıl ülkemizde bir olay olmazsa iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacaklarına inanıyoruz” dedi.

Çakır, “Belediyemiz kol kanat gerdi”

Çalış Güzelleştirme Derneği Adına konuşan Mahmut Çakır da, Fethiye Belediyesi’nin herkese kol kanat gerip güzel bir fuar geçirttiğine değindi. Çakır, fuar vesilesiyle belediyemizin bu birlikteliği sağlamasıyla küskünler barıştı. Başkanımız geçen yıl ‘memnun kalmayanın parasını iade edeceğiz’ dedi. Yaptı. Yani eskisi gibi söz verilip tutulmamazlık olmuyor. Verilen sözler tutuluyor. Bu da gelen turistin gelmesini, gelen turistin de kalitesinin artmasını sağlıyor” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141