• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Başkan Gürün’e Kooperatif Başkanları’ndan Yeni Dönemde Yanınızdayız ve Teşekkür Ziyareti

Başkan Gürün’e Kooperatif Başkanları’ndan Yeni Dönemde Yanınızdayız ve Teşekkür Ziyareti
Muğla il genelinde hizmet veren şoförler odaları ve kooperatif başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e hem yeni dönem adaylık süreci için hayırlı olsun hem de hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundular.

İl genelinde görev yapan ilçe şoförler odası başkanlarının da içinde bulunduğu 107 kişilik kooperatif başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretten önce Muğla Menteşe’de yeni hizmet vermeye başlayan şehirlerarası otogarı ziyaret etti. Otogar alanını gezen kafile yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette söz alan Fethiye, Marmaris ve Milas Şoförler Odası Başkanları ile Bodrum Şehiriçi, Yalıkavak Şehiriçi, Marmaris Kooperatif Başkanları başta olmak üzere tüm katılımcılar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün adaylığını tebrik ederken yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler ve önümüzdeki dönemde de beraber vatandaşlara güzel hizmetleri birlikte vermeye devam edeceklerini söylediler.

Çınar, “Muğla Halkına layık bir otogar olmuş”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Muğla Menteşe’ye kazandırdığı modern otogar için teşekkür eden S.S 22 Nolu Ölüdeniz Kooperatif Başkanı Metin Çınar, “ Bugün kooperatif başkanlarımız ile birlikte yeni otogarı ziyaret ettik. Muğla halkına layık bir otogar olmuş. Gerçekten örnek olabilecek bir otogar. Özellikle elektriğini kendi üretebiliyor olması ve yüzde 20’sini dışarıya satabiliyor olması diğer il ve ilçelere güzel bir örnek olmuş” dedi.

Taşar; “5 yıldır Büyükşehir ile istişare içinde vatandaşlara hizmet vermekten memnunuz”

Daha sonra konuşan Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, 5 yıldan bu yana birlikte çalıştıklarını, vatandaşlara birlikte hizmet verdiklerini belirterek, “Muğla il merkezinde önce yeni otogarı ziyaret ettik. Muğla’ya yakışan ve modern bir tesis olmuş. Bunların ilçelerde de devamını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yaka, “Biz her zaman sizin yanınızdayız ve size vefa borcumuz var.”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir coğrafyada hizmet verdiğini bildiklerini söyleyen S.S. 20 Nolu Yatağan Kooperatif Yönetim Kurulu üyesi ve eski Başkanı Tugay Yaka, şunları söyledi;

“Bundan 5 yıl önce siz Yatağan’a gelmiştiniz. O gün “Biz esnafın hakkını yemeyeceğiz. Biz bu hatları esnafa vereceğiz” dediniz ve bunları yaptınız. Şahsım adına size teşekkür ediyorum. Şimdi bizim size bir vefa borcumuz var. Ankara sizi atadı buraya ve siz yeniden aday oldunuz. Bizde Yatağan Kooperatif olarak biz her zaman sizin yanınızdayız. Evet ufak tefek sorunlar oluyor ama bunların da ilerleyen süreçte çözüleceğine inanıyoruz. 5 yıl içinde yaptıklarınızı görüyoruz. Seydikemer’den Bodrum Turgutreis’e kadar büyük bir coğrafyada hizmet veriyorsunuz. Bu kolay bir şey değil. Ne şartlarda belediye başkanlığı yaptığınızı da biliyoruz. Bu süreçte müfettişler tarafından denetlendiğinizi de biliyoruz. Ama bu konuda biz sizden memnunuz ve bizim size vefa borcumuz var. Sizin her zaman esnafın yanında olduğunuzu biliyoruz.”

Başkan Gürün; “Muğla hizmetin en iyisini hak ediyor.”

Oda ve kooperatif başkanları, yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Muğla’nın her ilçesinden gelen şoförlere teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014 yılında vermiş oldukları sözleri tutmanın, şoför esnafı, vatandaşların memnun olduğu Türkiye’de ilk ve örnek olan bir sistemi Muğla’da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Gürün; “Bugün Muğlamızda vatandaşlarımıza birlikte hizmet verdiğimiz şoförler odası, kooperatiflerimiz ve ekmeğini yollardan, ulaşımdan kazanan siz emektar şoförlerimizle birlikteyiz. 2014 yılında Muğlamız Büyükşehir olunca sizlerle bir araya geldiğimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, Muğlamıza yakışan bir ulaşım sistemini sizlerin öneri ve görüşlerini de alarak kuracağımızı söylemiştik. Modern, güvenlikli ve engelli rampalı araçlarla Muğla genelinde ulaşımda yüzde 96 dönüşüm sağladık. İlk başlarda her yeni kurulan sistemde yaşanılan küçük sıkıntılar yaşadık. İlk dönüşüme katılan kooperatiflerimizden duyulan memnuniyet ve güvenle kısa zamanda Muğla genelinde vatandaşların ve şoför esnafının yüzünü güldüren bir sistemi oturttuk. Türkiye’de yeni kurulan Büyükşehirlerde bir ilk olan ve diğer iller tarafından örnek alınan bir sistemi hizmetin en iyisini hak eden Muğlamızda hayata geçirdik. Seçimlerden önce

sizlere ne dediysek, ne söz verdiysek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muğla il merkezi Menteşe’de hizmete başlayan yeni otogarımızı ziyaret ederek incelemelerde bulundunuz. Muğla genelinde otogar çalışmalarımız devam ediyor. Otogarları ilçe dışına çıkararak şehir içi trafiği rahatlatmayı ve vatandaşlarımıza modern otogarlarda hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Son olarak Bodrum ilçemizdeki otogar için çalışmalarımız tamamlandı ve ihalesi yapıldı. Güzel Bodrum’umuza yakışan bir otogarı en kısa sürede ilçemize kazandıracağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141