• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Başkan Gürün Kavaklıdere Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Başkan Gürün Kavaklıdere Muhtarları İle Bir Araya Geldi
Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantılarının üçüncüsünü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün'ün katılımı ile Kavaklıdere ilçesi muhtarları ile gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantılarının üçüncüsünü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün'ün katılımı ile Kavaklıdere ilçesi muhtarları ile gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin dört yılda yaptığı hizmetlerin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün'ün sunumu ile anlatıldığı Bilgilendirme toplantılarından üçüncüsü Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Kavaklıdere ilçesi muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Kavaklıdere ilçesi Muhtarları dört yılda ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden memnun olduklarını, özellikle Büyükşehir Belediyesi’ne içme suyu, tarımsal desteklemeler ve mezarlık hizmetleri için teşekkür ettiler. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanını bir arada gördükleri bu toplantı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün'e ayrıca teşekkür eden muhtarlar istek ve taleplerini başkanlara yüz yüze iletme fırsatı buldular. 

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ilçe belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ve meclis üyeleri ile uyum içinde çalıştıklarını ve vatandaşa hizmet ettiklerini söyledi. Büyükşehir yasasının getirdiği değişikliklere bazı belediye başkanlarının tepki gösterdiğini ve Büyükşehrin gelirlerini el koyduğunu iddia ettiğini hatırlatan Mehmet Demir yasanın açık ve net olduğunu, seçildikleri makamların sitem etme yeri olmadığını, hizmet etme makamı olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi gibi her mahalleye, vatandaşa eşit hizmet götürdüklerini söyleyen Mehmet Demir iletişim ve hizmetler için yararlı olacağına inandığı Büyükşehir Bilgilendirme toplantısı için Başkan Gürün'e teşekkür etti.

Muğla'nın geniş coğrafyası, birbirinden değerli 13 ilçesi ile her alanda hizmetin en iyisini hak ettiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetler ve yatırımları ile Muğla'yı birleştirdiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; "Muğlamız Büyükşehir olduktan sonra kırsal ve kıyısal Muğla'yı birleştiren hizmetleri kısa zamanda hayata geçirdik. Öncelikle bütün vatandaşlarımızı sevdiklerine, birbirine bağlayan yolları asfaltı, çizgileri, tabelaları ile düzenli ve güvenli hale getirdik. Muğla'mıza dört yılda yaptığımız yatırım olan 862 Milyon TL'nin 360 milyonu 2210 km yol çalışması için harcandı. Alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları ile aciliyet durumuna göre ilçelerimizdeki, mahalle ve köylerimizdeki büyük eksiklikleri 249 Milyon TL yatırımla giderdik, gideriyoruz. 32 susuz köy ve mevkimizi içme suyuna kavuşturduk. Yeşili ve mavisi ile eşsiz güzellikteki şehrimizi korumak için çevre, Katı Atık düzenli depolama tesisleri yatırımlarımızı hayata geçirdik. Menteşe'de dört ilçemizin yararlanacağı Katı Atık düzenli depolama tesisini hayata geçirdik. Milas ilçemizdeki Katı Atık tesisimiz yakında tamamlanacak. Sağlıktan tarıma, ulaşımdan spora, mezarlıklardan itfaiye tankerlerine kadar birçok alanda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Büyükşehir olarak Muğlamızı alt ve üst yapıları, üreten köylüsü, sevgi ve hoşgörü ile gülümseyen insanları ile geleceğe taşıyoruz." dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141