• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Başkan Acar “Yasanın grisi yok”

Başkan Acar “Yasanın grisi yok”
Marmaris Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhammet Ali Acar, Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Karadenizlilerin sorularını yanıtladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkan Acar, “Marmaris'in daha iyi yerlere gelmesi için yaptığın



Marmaris Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhammet Ali Acar, Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Karadenizlilerin sorularını yanıtladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkan Acar, “Marmaris'in daha iyi yerlere gelmesi için yaptığınız çalışmaları herkes biliyor. Kendiniz bizler gibi, bizleri de kendiniz gibi kabul etmenizi temenni ediyorum. Haksız rekabete karşı, Marmaris'te standartların yükselmesi için birçok çalışma yaptık. Sizlerin en iyi adayı destekleyeceğinizi biliyorum. Zafer bayrağını göğüsleyeceğime inanıyorum. Bana diyorlar ki ya siyah diyorsun ya beyaz hiç gri demiyorsun. Giri demiyorum çünkü yasanın grisi yok” dedi.

Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin lokalinde geçen ziyarette Karadenizliler Başkan Ali Acar'a temennilerini belirttiler. Ali Acar'ın lokaldeki Karadenizlilerin tek tek ellerini sıkarak içeri girmesinin ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Temel Irmak “ 29 Mart seçimlerine az bir zaman kaldı. Sizin yaklaşık 5 yıldır Marmaris için yaptıklarınız ortada. Biz Karadenizliler olarak Marmaris için en iyi adayın seçilmesini temenni ediyoruz. Dernek olarak her adaya aynı mesafedeyiz” dedi.

Zafer bayrağını göğüsleyeceğime inanıyorum
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Acar “Marmaris'in daha iyi yerlere gelmesi için yaptığınız çalışmaları herkes biliyor. Kendiniz bizler gibi, bizleri de kendiniz gibi kabul etmenizi temenni ediyorum. Haksız rekabete karşı, Marmaris'te standartların yükselmesi için birçok çalışma yaptık. Sizlerin en iyi adayı destekleyeceğinizi biliyorum. Zafer bayrağını göğüsleyeceğime inanıyorum. Sizlerin layık olanı layık olduğu yere taşıyacağınızı biliyorum. Marmaris'e ve bize verdiğiniz katıklar için tekrar teşekkür ediyorum. Marmaris'te asli görevimiz olan iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Fakat her şey bizim elimizden gelmiyor” dedi.

Yasanın grisi yok
Çelik Kınay'ın, sizi kinci ve kavgacı biri olarak söylüyorlar. Bunlar için ne bir şeyler söyleyecek misiniz?
Esprili bir cevap veren Başkan Acar “ Biz Kamu Kurumunu yasalar çerçevesinde yönetiyoruz. Geçmişte herkes her isteğini yapıyormuş. Halk gemi battığı için bizi seçti. Olmayacak şeyler isteyenlere hayır dediğimiz için bizim için söylenen aslı olmayan iddialardır. 15 gündür 2 müfettiş denetleme yapıyor. Bu iş o kadar kolay değil. Bana diyorlar ki ya siyah diyorsun ya beyaz hiç gri demiyorsun. Giri demiyorum çünkü yasanın grisi yok.
Ülkemizde halk büyük sıkıntı içinde. Önümüzde bu sıkıntıları aşabileceğimiz bir dönem var. Çok iyi gözlenmesi gereken bir dönem.

Merkezi Yönetimin, Marmaris ve Çevresinde seçimleri kazanmak için büyük çalışmaları var. Ramazan ayında herkes yardım yapıyor. Eğitim dönemlerinde herkes fakir öğrencilere yardım yapıyor. Gıda yardımıyla insanların onurunun zedelenmesi hiç etik değildir. Bizde bazı yardımlarda bulunuyoruz. Fakat yardımları yapan Başkan adaylarımı yoksa Ak Parti teşkilatımı bilmiyorum” dedi.

Marmaris sadece gemiden gelecek turistlere mi kaldı
Karadenizlilerin Marmaris turizmi kenti olarak mı kalacak, yoksa maden kenti olacak sorusuna Acar “Marmaris için bu soruyu küçük bir çocuğuna sorsanız vereceği cevap değişmez. Dünyanın en güzel doğa harikalarıyla donatılmış Marmaris'imiz arzu ettiğimiz bir şekilde beton yığını olmasına rağmen, Dünyanın gözde yerlerindendir. Bu güzellikleri kaybettiğimiz de yapacak hiçbir şeyimiz yoktur. Çocuklar çizdikleri resimlerinde çoğu zaman doğayı işliyorlar. Bir fabrikayı ya da limanda cruisu işlemiyor. Marmaris sadece gemiden gelecek turistlere mi kaldı. Marmaris'te sadece çarşı esnafımı var. Bizim için Oteller, acenteler vb. esnaftır. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Gümrük taşınmadan önce liman Anatolia'nın orda idi. İktidarın gücüyle Dalaman havaalanına Aksaz yolundan kısaltacaklarını söylüyorlar. Bunu yaparlarsa helal olsun. Bu kadar güçlüler ikinci liman sözünü neden vermiyorlar. Gelen turistin hiçbir şeyden etkilenmeden adaletli bir şekilde çarşıya dağılmasını sağlamıyorlar. Biz gemi gelmesin demiyoruz. Fakat Marmaris turizmin sadece bu gemilere bağlı olmadığını söylüyoruz” dedi.

Tansaşı yıkacağıma inanıyorum
Tansaş konusunda da açıklama yapan Başkan Acar “Bazı adaylar, Tansaşın ruhsatının uzatıldığını iddia etmişler. Böyle bir şey yok. Benim Tansaşı yıkma niyetimin olduğunu herkes biliyor. Fakat konu ile ilgili birçok dava var. 5 yıllık Başkanlık deneyimim sürecinde edindiğim birikim sayesinde, tekrar başkan olursan Tansaşı yıkacağıma inanıyorum” dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141