• BIST 9547.34
  • Altın 2484.546
  • Dolar 32.516
  • Euro 34.8487
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Bakan Soylu, “Fethiye demek iktidar demek”

Bakan Soylu, “Fethiye demek iktidar demek”
Fethiye yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığı, iktidar gücünü kullanamadığı, her kaybedilen yılların Fethiye’yi köyleştirdiğini; halkta, yaşayanda, turist olarak tatilini yapmaya gelende söylüyor.

İşte bir tren daha peronda bu treni kaçırmamak Fethiye’de yaşayan vatandaşın elinde. Bu çıkılacak beş yıllık hizmet trenin içinde neler mi olacak?... Yaşamaktan mutlu olacağınız bir Fethiye olması için, iktidar desteği her zaman yanınızda olacak.

Bunu kim mi söylüyor? Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat 2019’da Beşkaza meydanında söyledi,                                                  Yetmedi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da 13 Mart’ta Fethiye Ak parti seçim ofisi açılışında söyledi. Daha da yetmedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Meydanında 21 Mart2019’ta bizzat kendi ağzı ile “Bakanlığımla ilgili neye ihtiyaç var ise, Fethiye’nin hizmetinde olacaktır diye söyledi. Fethiye halkı hizmet görmek istiyorsa gönül belediyeciliğini tercih etmesiyle hızlı trene binmiş olacaktır. Kaybettiği yılların telafisi ancak ve ancak Ak Parti belediyeciliği ve iktidar desteğinle olacağının farkına vararak, 31 Mart 2019 Pazar günü gösterme zamanı olduğunu hatırlamalıdır. Seçmesi siz değerli halkımızdan, hizmetlerin yansıtılması Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş üzerinden olacaktır. Kısacası Fethiye demek iktidar, demek olacaktır. İşte bu anlamda Fethiye’mize ne kadar değer verildiğini görmeniz için iki bakan ile Cumhurbaşkanımız göstermiştir.

 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın proje ve aday tanıtım toplantısına katılmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fethiye’ye geldi. Bakan Soylu; “Fethiye’ye yeni bir kaymakamlık ve belediye binasının müjdesini verdi. Kayabaş için Fethiye halkının hizmetkarı olacağını kaydeden Bakan Soylu, “Her zaman Belediye Başkan Adayımız Muhittin Kayabaş’ın arkasında olacağız. Kendisi için sizlerden destek ve oy istiyorum” dedi.

FETHİYENİ’NİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAK PROJELER

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programına yaklaşık olarak yedi bin beş yüz kişi civarında  vatandaş meydanı tamamen doldurdu. Halkın aydınlanması için  ilk olarak belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı. Daha sonra Fethiye’nin marka değerini arttıracak projeler halkın beğenisine sunuldu. Fethiye’nin trafik ve otopark sorunlarını ortadan kaldıracak Dal ve Çık Kavşağı ve Kapalı Otopark ilk tanıtılan projeleri olarak sunumu yapıldı. Turizm potansiyelimizi arttıracak Körfez Temizliği ve Plajı, Marina, Kongre Merkezi projeleri hakkında bilgiler aktaran Kayabaş; daha sonra sırasıyla Bölge Hastanesi, Üniversite, TOKİ ile Yüzme Havuzu ve Yaşam Merkezi projelerini tanıttı. Halktan devamlı olarak alkış alan projelerin vatandaşın tarafından beğenildiği gözlendi.

 

KAYABAŞ, “MAZERET BULMAYA DEĞİL ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaptığı konuşmada, “Şu zamana kadar Fethiye için yapılanlara ve bunlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmak için geliyoruz. Bizlerin görevi mazeret üretmek değil çözmektir. Bizde bunu  devlet desteği ile büyük projeleri hayata geçirip, Fethiye’nin marka değerini arttıracağız. Çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanabilir bir Fethiye bırakabilmek için, partili-partisiz herkesten destek ve oy istiyorum. Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman arkamızda olduğunu bildirdiler. Trafik ve otopark sorununu çözüp, körfezimizi temizleyeceğiz ve yüzülebilir bir hale getireceğiz. Gençlerimizin spora yönelmesi için projelerimiz var. Bölge hastanemiz ile sağlıkta yaşadığımız sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Fethiye Üniversitesi ile eğitimde önde gelen bir şehir olacağız. TOKİ projelerimiz ile dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olacak” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU’YA COŞKULU KARŞILAMA 

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti ve MHP Muğla il yöneticileri ile birlikte mitingin yapıldığı meydana gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, coşkulu bir şekilde karşılandı.  Sahneden halkı selamlayan Bakan Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SOYLU, “YEREL SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ”

Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Tayyip Erdoğan futbolu biliyor değil mi? Tayyip Erdoğan’ın ayağına şu topu verinde, 4 buçuk yıl şu zillet ittifakının kalesinde Kılıçdaroğlu var ya, onun kalesinin bir doksanına çaksın. Şu fotoğrafı görüyor musunuz? MHP İl Başkanımız var. AK Parti il başkanımız var. MHP ilçe başkanımız var. AK Parti ilçe başkanımız var, belediye başkanlarımız var. Biz neden bir aradayız? Sadece Fethiye Belediye Başkanlığını almak için yapıyorsak eksik yapıyoruz. Hem yerel seçimlerde güçlü çıkacağız, hem de Türkiye'yi tezgaha getirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“CUMHURİYETİMİZ DE GÜÇLÜ, ÜLKEMİZDE GÜÇLÜ”

Konuşmasını sürdüren Bakan Soylu, “Yıllarca başı açık başı örtülü bir ananın iki kızını birbirinden ayırıp okula gidemezsin, devlet memuru olmazsın diye. Bugün başı açığı da başı örtülüsü de meclise giriyor. Ne oldu, Türkiye parçalandı mı? Yıllarca bu ülkeyi oyaladılar. Hep kendi içinde bir kaosa sürüklediler. Bugün başı açığı da başı örtülüsü de meclise giriyor. Ne oldu, Türkiye parçalandı mı? Yıllarca bu ülkeyi oyaladılar. Hep kendi içinde bir kaosa sürüklediler. Bu ülkede başı açığı da örtülüsü de var. Cumhuriyetimiz de güçlü, ülkemizde güçlü, milletimiz de güçlü” dedi.

“TÜRKİYE ESKİ, TÜRKİYE DEĞİL”

Bakan Soylu konuşmasına şöyle devam etti; “Bu güzel vatanda yüzde 8 binlik gecelik faizle birliğimize, kardeşliğimize, beraberliğimize, kutsallarımıza, değerlerimize, inançlarımıza; bu ülkede töremize, köklerimize, kökenlerimize saldırılar yapıldı. O yıllardan beri hiç durmadılar. İnsanımızı hastanede bilerek mağdur ettiler. Doktorun yüzünü görmek bile mucizeydi. Akşamdan itibaren herkes kuyruğa girerdi. Polis arabaların mazotu, benzini yoktu. İnsanlar ilaç kuyruklarında kalp krizi geçiriyordu. Yetmedi bu ülkede terörle terbiye ettiler. Yetmedi bu ülkede anarşiyle terbiye ettiler. Yetmedi bu ülkede; Türk-Kürt, Alevi-sunni, sağcı-solcu, başı açık- başı kapalı, laik-dindar, bu ülkede insanlarımızı birbirinden ayırarak bizi terbiye etmeye kalktılar. Zengin, güçlü, büyük Türkiye istemediler. Yıllardan beni 50 gramlık oy pusulanızla mücadele ediyorsunuz. Ülkeme saldırı yapanlara karşı, bizi küçümsediler, bu ülkeyi hakir gördüler, siz köylüsünüz dediler, bu ülkeyi yönetemezsiniz dediler. Sevgili Fethiyeliler dünyaya, bize güvenmeyene bir mesaj verdiniz. Biz milletiz, bugün iktidarız hem de muktediriz dediniz.”

“Yakamızdan Hiç Düşmediler”

“17-25 Aralık, 6-7 Ekim, 15 Temmuz, Son 7 yıldır yakamızdan hiç düşmediler. Türkiye’yi bir adım ilerletmemek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Amerika döviz operasyonları yaptı. Bunu hep beraber seyrettik. Yetmedi Irak'ın kuzeyinde bir devlet kurmak istediler. Referandum yaptılar, Amerika tahrik etti. Ardından Avrupa fişekledi, kurulsun diye. Kim engelledi biliyor musunuz? Recep Tayyip Erdoğan engelledi. Afrin’de de bir terör merkezi oluşturacaklardı. Arada bir koridor, o koridorla da bizim Doğu ve Güneydoğu ile güneyimizde Ortadoğu’muzla bağımızı koparacak bizim ticaret yollarımızı, gönül coğrafyamızı, bizim siyasi yollarımızı, ekonomik yollarımızı, tarihi yollarımızı bizden ayıracaklardı. Türkiye'yi kimseyle irtibat kuramayacak bir ülke haline getireceklerdi. Hiç yakamızdan düşmediler. Amerika bize ‘Afrin’e girerseniz karışmayız’ dedi. Ne oldu Fethiye. Çatır çatır girdik mi Afrin’e? PKK'yı oradan kazıdık mı? Şimdi Irak’ın kuzeyinde devlet kurabildiler mi? Peki şimdi söylüyorum. Tayyip Erdoğan gelecek nesillere bir mesaj bıraktı. Dedi ki; ‘Ey dünya, ey Türkiye'nin gelecek nesilleri, size bir not bırakıyorum. Bu coğrafyada biz karar vermedikçe kimseye oyun kurdurmayız”  ifadelerini kullandı.

“FETHİYE İÇİN AK PARTİ VE KAYABAŞ OLMALIDIR”                                                                                       

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasının son bölümünde, “Fethiye’de Cumhur İttifakı Adayımız Muhittin Kayabaş ve Muğla büyükşehirde Adayımız Dr. Mehmet Nil Hıdır’a destek istiyorum. Milletvekillerimiz ve Bakanlar olarak onların arkasındayız. Kayabaş için sizlerin hizmetkarı olacağım. Seçimi kazandığınız zaman Fethiye’nin belediye ve kaymakamlık binası da benden” dedi. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141