• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Baba,Kızına defalarca tecavüz etti

Baba,Kızına defalarca tecavüz etti
Babasının tecavüzüne uğrayan E., 3 kez hamile kalıp kürtaj yaptırdı. Annesi görmezden geldi, babası tehdit etti...

Kız çocuğu dayanamadı karakola gitti. E. şimdi devlet korumasında, babası cezaevinde.

E. 16 yaşında bir kız çocuğu... 7 yaşından bu yana babasının cinsel istismarına maruz kalıyor. Babasının elinden tutup götürdüğü E'ye 3 kez kürtaj uygulandı. Baba dediği adam 9 yıl tecavüz etti.

E'ye, anne dediği kadın bu alçaklığı bildi, ama sustu. E'nin adı resmi evrakta 'mağdur' diye geçiyor, yaşadığı ise 'cinsel saldırı'. İşte 'en iyi gizlenen suç' diye bilinen ensestin bir adım öne çıkan mağdurlarından biri olan E'nin 'baba evi'nde yaşadıkarı...

BÜYÜKBABA GÖRDÜ

E'nin hikayesi İstanbul Küçükçekmece'den geçti. E., ilk tacizi büyükbabası, kardeşi, anne ve babasıyla gittiği piknik alanında yaşadı. Baba B.K'nın kucağındaki kızını dudağından öpmesine büyükbaba A.K. şahit oldu. Baba oğul tartıştı... Büyükbabanın gönlü küçük torununu o evde bırakmaya razı olmadı. E'yi aldı, 4 yıl boyunca kendi evinde baktı. Baba, büyükbabaya 'Düzgün' davranacağına dair söz verdi, E. evine döndü.

KÜRTAJA GÖTÜRDÜ

Ama baba tacizden vazgeçmedi... Aileyi öldürme tehdidiyle E'ye tecavüz etti, bu alçaklığı da yıllarca sürdürdü. 2007'de E. hamile kaldı. Baba kızını alıp Doktor Sadık Ahmet Özel Hastanesi'ne götürdü, Dr. Terhane'ye kürtajını yaptırdı. Aradan 3 ay geçtikten sonra E. yeniden hamile kaldı.

Yine Dr. Terhane'ye gidildi, yine kürtaj uygulandı. Aralıksız cinsel saldırılarına devam eden sapık baba, 3 ay önce yine kızını hamile bıraktı. Dr. Terhane, E'nin sara hastalığına yakalandığını fark edince kürtaj yapmayı reddetti. Kürtajı aynı hastanedeki başka bir erkek doktor yaptı. O doktor da tek soru sormadan kürtajı uyguladı. E'nin yaşadıklarını babaanne C.K. ve hala N.V az çok bildi, ama sessiz kaldı. E. geçtiğimiz gün babaannesine şikayette bulunacağını söyledi. Halası ile Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği'ne gitti, olanı biteni anlattı. E. devlet korumasına alındı, baba dediği adam tutuklanarak cezaevine konuldu, anne dediği kadın ise 'dayak' korkusuyla başlayan suskunluğunu sürdürüyor.

ANNESİNİN GİZLEME GİRİŞİMİ

Adli Tıp Müdürlüğü E'den olay günü üzerinde bulunan çamaşırını istedi. Çamaşırını görevlilerle birlikte almak üzere evine giden E'nin cep telefonuna annesinden şu mesaj geldi: "Banyodaki annemin çamaşırıymış de. Onlara temiz çamaşır ver onlara. Annem balkona asmış de ve temiz al özellikle. Hadi canım mesajı alınca da çağrı at..." E, annesinin kendisine "Babanı söyleme. Daha önce çıktığın erkek arkadaşının ismini ver..." dediğini de söyledi. Bu arada Mor Çatı Kadın Sığınağı'nın araştırmaları cinsel saldırıda bulunanların yüzde 58'inin baba, yüzde 17'sinin öz ağabey, yüzde 8'inin amca-dayı, yüzde 6'sının üvey baba, yüzde 6'sının kuzen, yüzde 4'ünün üvey ağabey olduğunu ortaya koyuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141