• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

“AZKA OTEL 5 HAZİRAN’DA SEZONU AÇIYOR”

 “AZKA OTEL 5 HAZİRAN’DA SEZONU AÇIYOR”
Ege’nin incisi Bodrum’un en gözde yeri Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel, 5 Haziran’da misafirlerine kapılarını açıyor.

Tarihi dokusu, göz alıcı denizi ile son zamanların en gözde yerlerinden biri olan Bardakçı koyunda yer alan Azka Otel, Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda “Konaklama Tesislerinde Alınması Gereken Önlemler” rehberine göre misafirlerine tatil anlayışını en renkli şekilde sunacak.

“MİSAFİRLERİ NE GİBİ ÖNLEMLER BEKLİYOR?”

Bodrum tatiline getirdiği yeni hizmetlerle misafirlerinin ruhuna dokunan Azka Otel, sağlık önlemlerinin ulusal ve uluslararası seyahat üzerindeki etkiyi en aza indirecek şekildeki yeni uygulamaları hayata geçiriyor.

Azka Otel, misafirlere giriş anında maske ve eldiven desteği sağladıktan sonra geldikleri yer başta olmak üzere, son günlerde ziyaret ettikleri ülkeler ve ülkemizde kendileriyle irtibata geçebilecek adres ve telefon numaraları gibi tüm bilgileri kaydedecek.

“TÜM ORTAK ALANLAR KONTROL ALTINDA”

100 deniz manzaralı, 24 deluxe, 19 bahçe, 20 apart villa, 8 suit, 2 business suite ve 2 engelli odası ile toplam 197 odası ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Azka Otel, tüm alanlarda sensörlü dezenfektan istasyonları bulunduracak. 

Otel genelinde Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı temizlik ürünleri bulunurken, tesise giriş anı ve tüm outlet alanlarda infared ısı ölçümü yapılacak. Ortak alanlarda güvenli sosyal mesafe düzenlemesinin yanı sıra, enfeksiyon semptom ölçme ve izleme protokolü bulunacak. Otel bünyesinde ULV makineleri ile periyodik dezenfeksiyon sağlayan Azka, genel alan havalandırma sisteminde kirli hava tahliye özelliği ve periyodik açık ve kapalı alan dezenfeksiyonu yapacak. 

 

“KAPALI AKTİVİTE ALANLARI ÖZEL RANDEVU İLE AÇILACAK”

Uzman ekiplerden oluşan spa merkezi, solaryum, sauna, buhar odası ve masaj salonu ve Türk kültürünün vazgeçilmezi olan Türk hamamı ile misafirlerine muhteşem hizmet sunan Azka Otel, pandemi sonrasında alınan tedbirler kapsamında gym, fitness alanı, hamam, sauna gibi kapalı aktivite alanları kişiye özel randevu ile dezenfekte edilerek misafirlerin hizmetine sunacak. Ayrıca sahil ve havuzdaki şezlong aralarındaki mesafe en az 1’er metre olarak, kontolü üst seviyeye çıkaracak.  

 

“ODALARDA COVİD-19 TEDBİRLERİ ÜST DÜZEYDE”

Ortak alanlar dışında kişisel alanlarda da tedbiri elden bırakmayan Azka Otel, odalarda tesis bünyesinde alınan önlemlere dair uyarı ve bilgilendirme formları bulunduracak. Bunun dışında, tekstil sarf ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanarak bakteri ve virüslerin yok olmasına neden olacak. Misafir havluları dezenfekte edildikten sonra, steril bir şekilde poşetlenerek odalara yerleştirilecek. Kumanda, su ısıtıcısı gibi yoğun temas içeren ürünler her gün steril hale getirilecek.

 

“AÇIK BÜFE YERİNE A LA CARTE”

Her otelde bulunan açık büfe konsepti ise pandemi nedeni ile değişiyor. Misafirlerin sağlığını göz önünde bulundurarak açık büfe konseptini kaldıran Azka Otel, onun yerine A La Cart menü konsepti ile misafirlerine hizmet sunacak. 

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141