• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardılar!

Aziz Yıldırımı  çileden çıkardılar!
Aziz Yıldırım, yönetime muhalefet eden taraftar grubunu resmen sildi! Yıldırım'ın gazabından muhalefette nasibini aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü tüzel kişiliği ile bilek güreşine giren, kendi üst kimliklerini oluşturarak Fenerbahçe üzerinden rant elde etmeye, güç ve iktidar olmaya çalışanlar ile mücadelelerinin her ne pahasına olursa olsun süreceğini söyledi.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisi'nin ekim sayısında yer alan yazısında, Gençlerbirliği ile oynadıkları Turkcell Süper Lig maçında az sayıda taraftarın şahsına yönelik yaptığı tezahüratın son derece önemli ve düşündürücü olduğunu söyledi.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından bazı satır başları;

Rant damarları kesildi, öfkeleri ondan: Her ne kadar stadımızın büyük bölümünde maçı izleyen taraftarlarımız bu tezahürata katılmamış olmakla birlikte, rant damarları kesilenlerin gözlerini nasıl karartmış oldukları bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu rant peşinde koşan odaklar, takımın sendelediği anlarda ve zamanlarda ortaya çıkmayı adet haline getirmişlerdir. Bunlar ve bunları kullanarak şahsi ikbal ve rant peşinde koşanlardan oluşan kulübümüzün dahili düşmanları geçmişte olduğu gibi bugün de görev başındadır. Kulübünü karşılıksız seven tüm taraftarlarımızı bu dahili düşmanlara karşı uyanık olmaya ve bunlara meydan vermemeye çağırıyorum.
Kimseye taviz yok!: Bu görevin ifası sırasında Fenerbahçe'nin menfaatleri taviz veremeyeceğimiz yegane olgudur. Bu bağlamda Fenerbahçe Spor Kulübü tüzel kişiliği ile bilek güreşine giren, kendi üst kimliklerini oluşturarak Fenerbahçe üzerinden rant elde etmeye, güç ve iktidar olmaya çalışanlar ile mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun sürecek.

Kimse imtiyaz sanibi değildir: Bizim mücadelemiz taraftarlık kisvesi adı altında kendilerine rant sağlayanlara yöneliktir ki, bu mücadelemiz karşımızdaki güç kim olursa olsun sürecektir. Bu konudaki kararlılığımız taraftarımızın bize vermiş olduğu destek sürdükçe devam edecektir. Tribüne gelen hiç kimse bir diğerinden farklı muameleye tabi tutulmayı isteyemeyeceği gibi, hiç kimse imtiyaz sahibi değildir. Tribüne gelen her bir taraftar diğerinin haklarına saygılı olmak zorunda olup, bunun için belirlenmiş kurallara uymakla yükümlüdür. Bu kurallara uymayanlar diğer taraftarların haklarını ihlal ettiği için aramızda olamayacaktır.

Koyulan bu kurallar biz istediğimiz için değil, taraftarlarımızın rahat ve konforunu sağlamak için vardır. Bu kurallara uygun davranarak coşku ile takıma destek verebilmek mümkündür ve dünyanın her yerinde de bu şekilde kurallar mevcuttur. Avrupa kupası maçlarına gelen ve kendileri için belirlenmiş seyir kurallarına uygun olarak maç seyredenlerin stadımızda bu kurallara uygun olarak maç seyredememesi açık bir çelişkidir. Bu kuralların uygulandığı ülke statlarında bu kuralara uygun olarak takımına yoğun coşku ve desteği verenlerin kendi stadımızda bu kuralların yoğun coşku ve desteğe mani olduğu şeklindeki iddiası samimi değildir.

Bu tür tezahürat yapanlar bizden değil: Sevgili taraftarlarımız, rakiplerimizin gıpta ile baktığı stadımızda futbol takımımız, belirlenmiş kurallara uygun davranarak takımına destek olan büyük taraftarımız ile geçmişte büyük başarılara kenetlenerek imza atmıştır. Bundan sonra da aynı şekilde büyük başarılara imza atılacaktır. Ortaya çıkan fırsatları kendi menfaatleri için kullanarak bu şekilde başkanına tezahüratta bulunanlar neye hizmet ettiklerini elbette bilmektedir. Rakiplerimiz ile süren lig mücadelesinde kendi çıkarları için kulübüne ait değerler aleyhine tezahürat yapanlar asla bizden değildir.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141