• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

AVRUPA’DA YILIN İŞADAMI TURGUT TORUNOĞULLARI

AVRUPA’DA YILIN İŞADAMI TURGUT TORUNOĞULLARI
Ekonomi dünyasının Oscar’ı haline gelen Ekovitrin’in geleneksel “Yılın Starları” ödülleri bu yıl 16. kez verildi.

Bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Yılın Starları Anketi sonuçlandı. 1 Ocak’a başlayan Yılın Starları Anketi 25 Nisan akşamı sona erdi. ABD’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanından okuyucularımız anket formlarını doldurarak oylayamaya katıldılar. Yılın Starları 463.150 oyla belirlendi. 18 Haziran’da WOW İstanbul Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle ödüller sahiplerini buldu.

 Siyaset Onur ödülü Başbakan Binali Yıldırım, Yılın Bakanı Ahmet Arslan, Siyaset Onur ödülü Devlet Bahçeli’ye verildi

Çeşitli dallarda başarılı işadamlarına ödüller verildi. Bu başarılı işadamları içerisinde Avrupa’da kazandıklarını Türkiye’de yatırıma dönüştüren Torunoğulları ailesinin sahip olduğu Edestaal  Simtronic Orka Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları’na Avrupa’da Yılın İşadamı  ödülü verildi.

Hollanda merkezli Edelstaal Simtronic ve Orka oteller Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları ve ailesinin  sahibi olduğu şirket Türk, İtalyan, İngiliz ve İsviçreli ortaklardan oluşuyor. Grubun, turizm, inşaat, besicilik, tencere üretimi ve emlak sektörlerinde önemli yatırımları bulunuyor. Torunoğulları, Grup şirketlerinden Orka World, ile İngiliz ortaklı Tema Parkı Projesini gerçekleştiriyor. Fethiye Ölüdeniz’de yapılan dev projenin tamamlandığında Türk turizmine önemli katkı sağlaması bekleniyor. Ayrıca Hollanda’nın en büyük şirketlerinden VDL Grup ile enerji, ulaşım, çöp toplama ve geri dönüşüm sistemleri konusunda ortak olan Turgut Torunoğulları, 3500 kişiye istihdam sağlıyor. Başarılı iş adamı, birçok sivil toplum örgütünde başkanlık ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapıyor. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Avrupa Bölge Komitesi Başkan Yardımcılığının yanısıra, 2009-20012 yılları arasında Hollanda Türk İş Adamları Derneği (HOTİAD) Başkanlık görevini sürdüren Turgut Torunoğulları, öte yandan Türk-Hollanda ve Türk-Belçika İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğiyle de tanınıyor. Türkiye ve Hollanda’da başarılarıyla öne çıkan tecrübeli iş adamı, sosyal sorumluluk alanında imza attığı projeleriyle de dikkat çekiyor. Turizm sektöründe Orka markasıyla Fethiye, Marmaris ve İstanbul’da altısı tamamlanmış dördü inşaatı devam eden toplam on tesisi bulunuyor.

Turgut Torunoglu. Kiymetli. Misafirler Herkeze Avrupa'daki. Büyük Türk ailesini Anlatacagim. 5 Milyon 600 bin nufusuyla 140 bin Girisimcisiyle. 100 Milyara yakin cirosuyla yasadiklari ülkede ve Türkiye'nin kalkinmasinda. Katilsi olan yönetilen deyil artik. Yöneten ve Avrupada bir cok ülkede büyük olan Abrupt Türk ailesi. Adina aliyorum. 40 Senedir Edelstaal gurubunda Beraber calistigim Ortaklarim ve Yöneticelerime Tesekkürler ediyorum, tabiki ailemede. Başarımızı aile birlikteliğimize bağlılığımızla borcluyuz, Bana saygı duydukları güvendikleri için Aileme ve çalışanlarıma beni ankete katılıp desdekleyenlere ayrıca teşekkür ederim. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141