• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

“Askerimiz ve Polisimizle gurur duyuyoruz”

“Askerimiz ve Polisimizle gurur duyuyoruz”
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete “Askerimiz ve Polisimizle gurur duyuyoruz...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Köyceğiz’de 5 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma esnasında teröristlerin attığı el bombasından önündeki askeri korumak isterken sağ diz kapağının altından yaralanan Binbaşı Yavuz Oruç’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İl Başkanı Mete “Askerimizin ve Polisimizin yanındayız”

İl Başkanı Kadem Mete Kahraman Binbaşı Oruç’u, tedavi gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde hastane Başhekimi Ümit Başar Semiz ve İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve çiçek takdim etti.

Ziyaret sırasında şunları ifade eden İl Başkanı  “Son dönemde askerimiz ve polisimiz hainlere terörle mücadele de göz açtırmıyorlar. Ben böyle bir kahramanımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Böyle vatan evlatları olduğu sürece sırtımızı asla kimse yere getiremez. Biz de Millet olarak her zaman polisimizin ve askerimizin yanında olduğumuzu göstermeliyiz” diye konuştu.

Mete “ Bizler de vatandaş olarak her zaman silahlı kuvvetlerimizin yanındayız. Onların başarıları ile gurur duyuyoruz. Tabi gönül isterdi güvenlik güçlerimiz ile ilgili ki bazı olumsuz söylemler ortaya atılmasın. Üstelik bu söylemleri milletin vekilleri dile getirilince durum daha da üzücü oluyor.

Bakınız  İstanbul’da  çok yakın zaman da canlı bomba hedefine ulaşırken, onu durdurmaya çalışan güvenlik güçlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti  . Dolayısıyla teröristler teslim alınırken üzerilerinin çıkartılması gerekiyor. Yoksa şerefli Türk Ordusunun veya polisinin başka bir amacı yok. Bunu tedbiren yapıyorlar. Durum bu iken birilerinin çıkıp da bunu sanki bir insanlık suçuymuş gibi göstermeleri son derece yanlıştır. 

Diliyoruz ki bu açıklamaları yapanların gözleri açılır ve etrafımızda, milletimize kurulmak istenen tuzağın farkına varırlar.Son zamanlarda  özellikle deniz yoluyla bölgemize gelmeye başladılar.

En son   güvenlik güçlerimizin haber alıp takibe aldığı teröristlerden ,  teknenin batması sonucu 6 terörist ölü 2 terörist sağ ele geçirildi. Çok yeni aldığımız bir habere göre Köyceğiz’de devam eden ve kaçan iki teröriste yönelik operasyonda teröristlerden biri kendini patlatmış.

Bölgemizin huzurunu ve güvenliğini  sarsmak amacıyla bu tip girişimler oldu ve olacaktır da . Burada bizim en büyük güvencemiz görevi başındaki askerimiz ve polisimizdir.

Kahraman Binbaşımız Yavuz Oruç ise İl Başkanı Kadem Mete’ye ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bugün yüzlerce vatandaşımız basında çıkan haberler sonrasında arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Biz bir ekibiz o hainlere karşı komandolar olarak ekip ruhuyla mücadele ediyoruz. Herkes isimsiz kahraman. Çanakkale savaşımız neyse,  kurtuluş savaşımız neyse, bu ülkenin uğraştığı sorunlar ve düşmanlarımızla yapılan mücadelede aynı şekilde devam ediyor. Türkiye’nin her yerinde birçok isimsiz kahraman var ve olmaya da devam edecek”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141