• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Artık değişim zamanı

Artık değişim zamanı
Ak Parti'nin Muğla'daki belediye başkan adayları tanıtıldı.


Özel İdare toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, aday belirleme sürecinin hiç bir partide örneği olmayacak şekilde, demokratik ve olgunluk içerisinde devam ettiğini belirterek, ''Partimizin kurullarına kadar her aşamada inceden inceye bir değerlendirme ile en uygun adayı tespit etmeye çalıştık. Ak Parti olarak bizim birilerine koltuk dağıtmak, makam dağıtmak gibi bir derdimiz olmadı. Biz millete hizmet etmek için çaba göstereceğiz'' dedi.
Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ise dünyanın her yerinden yabancı ziyaretçiler için cazibe merkezi haline gelen Muğla'yı Çağdaş görünümlü, Çağdaş dünya kenti Muğla haline getireceklerini kaydederek şunları söyledi:
''Biz Muğla'da daha temiz, daha yeşil, daha uygar ve daha çağdaş bir belediyecilik için çalışacağız. Muğla'da insanlar artık değişimin zamanı geldi diye bizi zorluyor. Siyaset yapmaktaki amacımız bizim bir yere, bir makama gelmemiz değil. İnsanlara hak ettiği hizmeti sunarak, onların gönlünü kazanmaya talibiz. Bunun için Muğla sevdasını ön plana çıkaran bir yaklaşım izleyeceğiz. Artık Muğla merkezde değişimin zamanı geldi''
Özden, konuşmasında yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, ''Biz istişare yaparken kılı kırk yararak çalışmalarımızı yürüttük. Her türlü imkanı ve en gelişmiş teknolojiyi kullanarak adaylarımızı belirledik. İstişareden çıkan karar hepimizin kararı. Adaylar hepimizin adaylarıdır'' diye belirtti.
Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ise 3 aylık bir çalışma neticesinde beldelerde 100 adaydan 49 aday, ilçelerde 40 adaydan 12 aday ve Muğla merkezde ise 2 adayımızdan birini seçtiklarine işaret ederek, ''Fakat burada kesinlikle kaybeden yok. Çünkü Ak Partililerin hiçbirinde samimiyetsizlik yoktur, art niyet yoktur. Tam tersine hepsinde hizmet etme arzusu vardır. Bu yola çıktığımız günden itibaren her gün bir önceki günden daha bereketli geçmektedir'' diye ifade etti.

-ADAYLAR-

Muğla merkezde Ak Parti 22. dönem Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, Bodrum'da'da Emre Saraçbaşı, Dalaman'da Beyhan Korkut, Datça'da Mustafa Soytok, Fethiye'de Muhsin Eryılmaz, Kavaklıdere'de Nuray Bozyer, Köyceğiz'de Abdulcemil Cem, Marmaris'te Ali Doğan Tugay, Milas'ta Mustafa Yalçın, Ortaca'da Salih Özdemir, Ula'da Nasuh Kanat, Yatağan'da Mustafa Sarı.
Yapılan konuşmaların ardından adaylar toplu fotoğraf çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141