• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

ARMUTALAN BENİM AİLEM

ARMUTALAN BENİM AİLEM
Hayatını Armutalan'a adayan 5 yıldır mahallesinin muhtarlığını yapan Perihan Topcu, bir dönem daha adayı olduğunu açıkladı.

Hayatını Armutalan'a adayan 5 yıldır mahallesinin muhtarlığını yapan Perihan Topcu, bir dönem daha adayı olduğunu açıkladı. Topcu, "Armutalan benim hayatım, burada doğdum. 5 yıldır muhtar olarak mahalleme hizmet ediyorum. Burada herkes beni ailesi gibi görüyor. Ben de onları ailemden ayırmıyorum. Hizmet için bir dönem daha adayım" dedi.

whatsapp-image-2019-02-14-at-14.39.53.jpeg

Armutalan Mahalle Muhtarı Perihan Topçu, yerel seçimlerde tekrar muhtar adayı. 1965 Armutalan doğumlu olan  Perihan Topcu evli ve 2 çocuk annesi. Topcu, 2004-2014 yılları arasından Armutalan Merkez Mahallesi'nde Muhtar Azalığı yaptı. 2014 yerel seçimlerinde Armutalan Mahallesi yaşayanlarının da desteğiyle  muhtar seçilen Topcu, bir dönem daha mahallesine hizmet etmek için aday.  Seçim çalışmalarına başlayana Topcu, ekibini belirleyerek, mahalle halkına bir dönem daha hizmet etmek istediğin söyledi. Kısacası hayatını Armutalan'a adayan kadın muhtar, "Daha iyiye daha güzele, birlikte yeniden el ele" sloganıyla bütün mahallesini ailesi gibi gördüğünü söyledi. Bütün mahallenin de kendisine ailesi gibi davrandığının altını çizen  Topcu, 5 yıllık muhtarlık süresince, gece gündüz hizmet etmeye çalıştığını belirtiyor. Armuatalan Mahallesi  Perihan Topcu, başlattığı 'İhtiyacın varsa al, yoksa as' adlı sosyal yardımlaşma etkinliğiyle, mahallesindeki ihtiyaç sahibi yaşayanlarına destek sağlıyor. Topcu, muhtarlık görevi süresince yaptığı hizmet ve faaliyetlerinden, vatandaşların kendisinden memnun olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2019-02-14-at-14.39.51-(1).jpeg

ÖRNEK BİR MAHALLE

Ayrım yapmadan herkese hizmet ettiğini belirten Topcu, "Bugüne kadar hep yardıma muhtaç ailelerin yanında oldum. Bir dönem daha  seçildikten sonra da bunu devam ettirip, mahallemin örnek gösterilmesi için çalışacağım. Ben kendi evlerine gösterdiğim özeni, titizliği mahalleme de gösteriyorum. Mahallemle bir anne şefkatiyle ilgilenir ve 'burası benim evim' düşüncesiyle çalışırım. Ben mahallemde yaşayan herkesin oyuna talibim" dedi.

Perihan Topcu, “Mahalle halkının kadına muhtara daha rahat ulaşıp, derdini anlatabileceğini düşünüyorum. Amacım mahallede yaşayan herkese her kesime hizmet etmek. Ev hanımı olduğum için muhtarlığı ek işim değil, tek işim olarak göreceğimden herkes emin olabilir. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Mahallemizin sakini değil, sahibi olacağız. Dürüstlüğümü ve samimiyetimi vaat olarak ortaya koyuyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2019-02-14-at-14.39.36.jpeg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141