• BIST 9677.72
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Almanya dan Türkiye’ye transfer oldu

Almanya dan Türkiye’ye transfer oldu
Ama bu kez futbolcu değil, oyuncu. Almanya'dan Türkiye'ye transferler yalnızca futbolda olmuyor. Dizi sektörüne de Almanya'dan bir hayli oyuncu transferi oluyor. Ünlü yorumcu Malik Ayhan da bunlarda biri.

Çekimlerine Türkiye'de başlanan ve TRT-1 de yayınlanacak olan Şeker Kardeşler isimli dizide, Dilek Hacısalihlioğlu, Max Bendo, Melda Gür gibi isimlerle birlikte başrol oyuncusu olarak kadroya dahil olan  Malik Ayhan heyecanla çekim günlerini bekliyor.

Daha önce haberini yaptığımız, Almanya'da dizi ve filmlerde rol alan Engin Şahin de dizi kadrosunda.Şeker Kardeşler'in Almanyalı oyuncuları Engin Şahin (sol.) ve Malik Ayhan

90'lı yıllarda Cankan olarak müzik piyasısında önemli bir yer edinen sanatçı oyunculukta da iddialı olduğunu söylüyor.

Cankan'dan sonra tek başına müzik piyasasında yoluna devam eden ve Almanya'da sahne alan Malik Ayhan, oyunculuğun her zaman gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ancak uygun zaman ve projenin Şeker Kardeşler olduğunu söylüyor. DİKA yapımdan Kaan Kutlu ile bir canlı yayında tanışan Malik Ayhan, TRT 1 de yayınlanacak olan Şeker Kardeşler için teklif gelince severek kabul etmiş.

Güçlü oyuncu kadrosu

Dizi kadrosunda, Dilek Hacısalihlioğlu,  Max Bendo, Melda Gür, Dost Elver, Nil Ünal, Buminhan Dedecan, Levent Aras, Hamit Altın, Esra Sönmezer, Altuğ Seçkiner, Engin Şahin, Neşe Sayles, Banu Öztürk, Meryem Gürbulak, Mehmet Yücel Özkal, Seda Suna Uçakan, Muzaffer Uzunyılmaz, Nevin Terzioğlu, Ömer Yiğitoğlu, Ünsal Yalavaç, Cengiz Demir Öztürk, Nur Yazgı, Turgay Aslan gibi pek çok televizyon kanalında  gösterilen dizilerde rol alan deneyimli oyuncular bulunuyor.  Dizinin yapımcısı ve senaristi Kaan Kutlu (DİKA).

Bazı sahneler Almanya'da çekilecek

Komedi ağırlıklı dizi de Şakir Şeker karakterini canladıracağını belirten Malik Ayhan, kardeşlerinden birini de, En Son Babalar DuyarAkasya Durağı gibi dizilerin sevilen karakteri Rafi'yi canladıran Kenyalı oyuncuMax Bendo'nun oynayacağını söyledi.

Kamera karşısında zorlanmayacağını belirten Malik Ayhan, "Kadroda çok değerli tecrübeli ve sevilen sanatçılar var onlarla bilrikte oyanayacağım için çok mutluyum, ilk etapta 13 bölüm olarak çekilecek dizinin sevileceğini ve tutulacağını düşünüyorum" diyerek sevenlerini ekran başına davet etti. Dizinin bazı bölümlerinin de Almanya'da çekileceğini belirten Ayhan, "Kendine güvenenler hazır olsun, Almanya ayağında oyuncu seçiminde bende olacağım" dedi.

Malik Ayhan, yakında TRT 1'de baslayacak olan Şeker Kardeşler için kamera kaşısına geçmeye hazırlanırken, müzik ve albüm çalışmalarını da ihmal etmeyeceğini, her ikisini de paralel yürüteceğini söylüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141