• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Ali Koç'tan Aragones itirafı

Ali Koçtan Aragones itirafı
Fenerbahçe nihayet gerçeği gördü. Ağır eleştirilere uğrayan yönetim adına itiraf Ali Koç'un ağzından döküldü..

Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç günah çıkarttı. Transferde ve Aragones tercihinde hata yaptıklarını itiraf etti.

Ali Koç, "Transferler ve hoca tercihinin sonuçlarının da bizim sorumluluğumuzda olduğunun farkındayız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Ali Koç'tan başarısızlık itirafı geldi.

İlk kez Yüksek Divan Kurulu üyeleri huzurunda konuşma yaptığını belirten Koç, futbol takımının Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde aldığı olumsuz sonuçlar ve futbolcuların ortaya koydukları ümit vermeyen futbol karşısında haftalardır taraflı tarafsız, basının her kesiminden ağır eleştiriler aldıklarını belirterek, camia içinden olup da durumdan vazife çıkaranların, sağduyudan uzak, hezeyanlar içinde bulunduğu bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Yaptıklarımızın tamamının doğru olmadığını biliyoruz

Başarının olduğu gibi başarısızlığın sorumluluğunun da kendilerine ait olduğunu vurgulayan Ali Koç, “Transferler ve hoca tercihinin sonuçlarının da bizim sorumluluğumuzda olduğunun farkındayız. Yaptıklarımızın tamamının doğru olmadığını biliyor ve bir daha tekrarlamamak ve tasarruflarımızın olumsuz sonuçlarını gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Koç, Yüksek Divan Kurulu üyelerinden ve taraftarlardan aldıkları destek ve dayanışma ile zorlukların aşılabileceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Biliyoruz ki bundan sonra da bizim en büyük desteğimiz sizler olacaksınız. Bizler de bu sayede bu camiaya layık başarılar yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Büyük taraftarımızdan da bizlere hatta bizden ziyade sporcularımıza ve teknik heyetimize destek olmalarını bekliyoruz. Bugünlerde sistematik olarak taraftar ile yönetimin arası açılmaya çalışılıyor. En küçük bir başarısızlıkta, kısa vadeli değerlendirmeler yaparak birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyelim.”

Tek tip taraftar düşüncesi yok

“Muhalefetin de desteğini alarak ve futbol takımımızın başarısız sonuçları vesile edilerek başlangıçta önemsizmiş gibi görülen mesele stadın tamamına yayılmak istenmiştir” diyen Koç, şöyle devam etti:

“Konu hiç de kamuoyuna yansıtıldığı gibi değildir. Ne yazık ki, saf ve samimi duygular içersinde takımını tutan taraftarların da haklı olarak kafası karışmıştır. Medyada bu meselenin tek taraflı ele alınmamasını sağlamak için gereken iletişimi yapmadığımız için kendimizi eleştiriyorum.

Tek tip taraftar yaratma gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır. Bu konudaki çabamız bilet alarak maça gelen taraftarımıza bilet aldığı yerden hiçbir sıkıntı olmadan karşılaşmayı izleyebileceği bir ortamı hazırlamaktan ibarettir. Takımı coşku ile desteklemek başka bir durum, tribünde kaos ve kargaşa ortamı yaratarak etrafa rahatsızlık vermek başka bir durumdur. Kaos ve kargaşa ancak topyekün karşılık bulursa ortadan kalkacaktır.”

“BU SEZON HENÜZ ÇOK ŞEY KAYIP EDİLMEMİŞTİR”

Taraftarların desteğiyle takımın arzu edilen hüviyete ve özgüvene kavuşacağını anlatan Koç, “Takımımıza ya da teknik ekibimize kendi taraftarlarımızca olumsuz tezahürat yapılması hiçbir fayda sağlamayacağı gibi, zarar verecektir. Bu sezon henüz çok şey kayıp edilmemiştir. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Gönülden arzu etmemize rağmen bir takımın her sezon şampiyon olabilmesi mümkün olmadığı gibi bu durum yarışmanın da doğal bir sonucudur. Ancak bu doğal sonuç dahi bizim için bir mazeret olamaz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141