• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

ALİ GÜRSEL: SEVDANIN LİGİ OLMAZ..!

ALİ GÜRSEL: SEVDANIN LİGİ OLMAZ..!
Muğla 2. Amatör Lig B Grubu lideri Marmaris Belediyespor, liglerin tescil edilmesiyle birlikte namağlup olarak 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kulübe gönderilen yazıda; ''Pandemi nedeniyle yarım kalan 2. Amatör Ligimiz yarım kaldığı andaki şekliyle TFF'ce tescil edilmiş ve takımınızın 1. Amatör Lig'e terfi ettirilmesi uygun görülmüştür. Başarılarınızın 2020-2021 Futbol sezonunda 1. Amatör Küme'de devamını diler, saygılar sunarız'' açıklaması yer aldı. 

 

2. Amatör'de enlerin kulübü Marmaris Belediyespor

2. Amatör Lig'de topladığı 25 puanla sezonun en fazla puan toplayan ekibi olan Marmaris Belediyespor, ligde yenilgi yüzü görmezken yalnızca bir beraberlik aldı. Siyah-beyazlı ekip bu sezon oynadığı 9 maçta rakip filere 39 gol gönderirken, kalesinde tek gol gördü. Ligin en fazla gol atan ismi 20 golle Marmaris Belediyespor'un tecrübeli santraforu Ulaş Çetin olurken, ligin asist kralı da yine siyah-beyazlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Emin Gülgü oldu.

 

''Yakışanı yapmaya devam edeceğiz''

 Marmaris Belediyespor sosyal medya hesabı üzerinden şampiyonluk klipi eşliğinde yapılan açıklamada; ''Futbol A Takımımız namağlup şampiyon oldu! Skorlar kadar Marmarisimize yakışan karakterli tutumları ile bizleri mutlu eden tüm oyuncularımızı ve teknik direktörümüz Ali Gürsel'i tebrik ediyoruz. 9 Maçta 8 galibiyet alan, 39 gol atıp sadece bir gol yiyen, hiç kırmızı kart görmeyen takımımızla gurur duyuyoruz. Golcümüz Ulaş ise 9 Maçta 20 gol ile gol kralı oldu. Mehmet Emin Gülgü ise 11 asist ile asist kralı oldu. Ve en büyük teşekkürü vefakar taraftarımıza ediyoruz. Onların desteği ile hep daha iyisini, Marmarisimize yakışanı yapmaya devam edeceğiz'' ifadelerine yer verildi. 

 

106681461_184166183122642_6873087300693891301_o.jpg

 

Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı: Oyuncularımızı ve Teknik Direktörümüz Ali Gürsel i tebrik ediyorum…

Marmaris Belediyespor  Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı yaptığı açıklamada: “Futbol A Takımımız namağlup şampiyon oldu! Skorlar kadar Marmarisimize yakışan karakterli tutumları ile bizleri mutlu eden tüm oyuncularımızı ve Teknik Direktörümüz Ali Gürsel’i tebrik ediyoruz. Namağlup şampiyon olan Futbol A Takımımızı tebrik ediyorum. Bizleri tüm gücü ile destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Oktay’a, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerime, Teknik Direktörümüz Ali Gürsel Hocamıza, teknik ekibimize, tüm oyuncularımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Skorlar kadar Marmaris’e yakışan karakterli duruşları için de takımımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Büyük taraftarımız ile birlikte daha nice başarılara” şeklinde konuştu...

 

107044730_184166296455964_5210746358519377732_o.jpg

CHP’den Tebrik Ziyareti…

Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı ve Yönetim Kurulunu CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edip başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Başkan Yaylı yaptığı açıklamada: “Kulübümüzün ve Futbol A Takımımızın başarılarını tebrik amaçlı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Sayın Zekican Balcı ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri kulübümüze ziyarette bulundu.

 

Başkan Yaylalı: “Şahsıma ve kulübüme olan teveccühlerinden ve jestlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum”.

 

 CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı: “Bugün, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü ziyaret ettik. Marmaris’imizin gururu Marmaris Belediye Spor' un namağlup şampiyon olmasından dolayı Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Yaylalı nezdinde tüm emeği geçenleri tebrik ettik. Hem sportif başarıları ile hem de centilmenlikleri ile spor camiasında fark yarattılar. Bu başarıların başlangıç olduğunu biliyoruz, görüyoruz ve inanıyoruz. Spora ve sporculara verdiği desteklerinden dolayı başta Marmaris Belediye Başkanı Sayın Mehmet Oktay ’a, Kulüp Başkanı Sayın Hasan Yaylalı’ya, teknik direktör Ali Gürsel'e, yönetim kurulu üyelerine, sporculara ve tüm kulüp çalışanlarına şahsım ve örgütüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi. .

 

ALİ GÜRSEL: SEVDANIN LİGİ OLMAZ..!

 

Marmaris Belediyespor Teknik direktörü Ali Gürsel duygularını şöyle paylaştı: “Çok küçük yaşlarda spor okullarından başlayarak, her yaş kategorisinde oynadığım, kaptanlık yaptığım, profesyonel olup, genç milli takımda temsil ettiğim şehrimin, A takım teknik sorumlusu olarak çıktığım ilk yılımda yaşadığım nağmalup şampiyonluk duygusu tarif edilemez. Sadece şunu söylemek isterim ki, bize her zaman sonuna kadar destek veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Oktay’ a, her zaman yanımızda olan, tüm oluşum ve başarıda en büyük pay sahibi kulüp başkanımız Sayın Hasan Yaylalı’ya, ayrı ayrı tüm yönetimimize, kulüp müdürümüz Umut Okan Atlı ya, her daim yanımda olan aileme ve çok emek veren hocalarım @karacafeyyaz @hakannesta @mustafaccolakoglu ya, büyük gücümüz doktorumuz Nevzat abime, tüm çalışanlarımıza ve yağmur çamur demeden destekleriyle her zaman arkamızda olan inançlı taraftarımıza teşekkür ederim.. son olarak tabi ki başarının gerçek sahipleri olan, 39 gol atıp, sadece 1 gol yiyen, hiç kırmızı kart görmeyerek gerçek bir disiplin ve Dipnot: SEVDANIN LİGİ OLMAZ..!

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141