• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Alhas ile Brundili Oyuncu Faty Papy İçin İmza

Alhas ile Brundili Oyuncu Faty Papy İçin İmza
Trabzonspor, Paf Takımdan Kadrosuna Kattığı Göksu Alhas ile Brundili Oyuncu Faty Papy İçin İmza Töreni Düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Sadri Şener'in de Katıldığı Törende Genç Futbolcular, 4,5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attılar.

TRABZONSPOR'DA GENÇ FUTBULCULAR GÖKSU VE FATY İMZAYI ATTI


Trabzonspor, Paf Takımdan Kadrosuna Kattığı Göksu Alhas ile Brundili Oyuncu Faty Papy İçin İmza Töreni Düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Sadri Şener'in de Katıldığı Törende Genç Futbolcular, 4,5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attılar.

Trabzonspor, PAF takımdan kadrosuna kattığı Göksu Alhas ile Brundili oyuncu Faty Papy için imza töreni düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Sadri Şener'in de katıldığı törende genç futbolcular, 4,5 yıllık sözleşmeye imza attılar.
Başkan Sadri Şener, burada yaptığı konuşmada, takıma iki kaliteli genç oyuncu kattıklarını belirtti. Şener, "Trabzonspor'un bu yıl yaptığı transferleri hepiniz iyi biliyorsunuz. Trabzonspor'un ruhunda olan iyi futbolcu yetiştirme özelliğini de biliyoruz. Bunun şuanda iyi bir örneğini göreceksiniz. Göksu PAF takımdan gelen iyi bir oyuncumuz. Gol kralımız. Bir de Brundi Milli Takımı'ndan aldığımız Faty Papy var. Bu oyuncu da hocalarımızın uzun süredir izleyip beğendiği ve buraya getirdiği bir oyuncu. İkisini de bugün takımımıza katıyoruz. İnşallah devamlı A takıma çok iyi katkıları olan çok iyi futbolcular olacaktır. İkisini de kutluyorum." dedi.


Devre arasında PAF takımdan A takıma alınan ve hazırlık kampında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Göksu Alhas, yıllardır oyuncusu olduğu bir kulübün bir anda A takımına yükselmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Bunun alt yapıda oynayan oyuncular için bir hayal olduğunu ve kendisinin de bu hayali gerçekleştirdiğini dile getiren genç futbolcu, "Bundan sonra her şey bana düşüyor. Çok çalışıp kalıcı olmak istiyorum. Bu vesileyle alt yapıdaki hocalarıma orada çalışan masör ve malzemecilere, kısaca benim buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bana güvenerek şans veren Ersun hocama da ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Brundili genç futbolcu Faty Papy de, Trabzonspor'a gelmiş olmaktan ve böyle bir şans tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Papy, şöyle revam etti:

"En büyük amacının genç bir kadroya sahip olan Trabzonspor'a katkıda bulunmak. Umarım sezon sonu geldiğinde de hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız."

Genç oyuncular, imza töreni sonrası Bordo-Mavili oyuncuların ligin ikinci devresinde giyeceği yeni parçalı formalarla basın mensuplarına poz verdiler. 4,5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyunculardan Göksu 2, Papy ise 17 numaralı formayla mücadele edecek.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141