• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Akp nin Seçim startına yoğun ilgi

Akp nin Seçim startına yoğun ilgi
Ak Parti'nin Mares Otel'de belediye başkan adayı Doğan Tugay'ı tanıtım kokteyline binlerce kişi katıldı.

Kalabalık arasında güçlükle salona giren Tugay kalabalık bir kitle tarafından yoğun ilgi alkış ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Tugay yaptığı açıklamada yönetim anlayışının burjuva yönetimi olmadığını belirterek bizim yolumuz ulu önder Atatürk'ün ilke ve devrimleridir Atatürk hiçbir kurumun kişinin zümrenin partinin özel adamı değildir, Atatürk ilkeleri Türkiye cumhuriyetinin ilkeleridir” dedi”.

Ak Parti'nin Mares Otel'de belediye başkan adayı Doğan Tugay'ı tanıtım kokteyline binlerce kişi katıldı. Kalabalık arasında güçlükle salona giren Tugay kalabalık bir kitle tarafından yoğun ilgi alkış ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Tugay yaptığı açıklamada yönetim anlayışının burjuva yönetimi olmadığını belirterek bizim yolumuz ulu önder Atatürk'ün ilke ve devrimleridir Atatürk hiçbir kurumun kişinin zümrenin partinin özel adamı değildir, Atatürk ilkeleri Türkiye cumhuriyetinin ilkeleridir” dedi”.

Ak Parti Marmaris ilçe teşkilatı belediye başkan adayı Doğan Tugay'ı tanıtmak için dün Mares Otel'de bir tanıtım kokteyli verdi Kokteyl saatinden dakikalar önce Mares otele gelen Marmaris sakinlerinin Tugayın tanıtım kokteyline gösterdikleri ilgiden Ak parti ilçe teşkilatı yöneticilerinin oldukça memnun ettiği gözlendi.

Doğan Tugay, oldukça kalabalık bir kitlenin hazır bulunduğu kokteylin yapıldığı salona girerken kalabalığın çok yoğun ilgisi, alkışı ve tezahüratlarıyla karşılandı. Salon ortasında yaklaşık yarım saat tur atarak gelenlerle tokalaşan Tugay'ın bu tokalaşmadan yorgun düştüğü gözlendi.

Kokteyl öncesi kamuoyunun merak ettiği aday adaylarının tutumunun ne olacağı sorusu bu tanıtım kokteyli ile yanıtını buldu. Aday adaylarında Mehmet Tetik kokteyle mazeret bildirip katılmazken, diğer iki aday adayı Mustafa Karacan ve zafer Alkan tanıtım kokteyline katılarak, Doğan Tugay'a destek ve güvenlerini göstermiş oldular.

Hizmet etmekten hizmetleri anlatmaya vakit bulamadık

Ak parti ilçe teşkilatı başkanı olarak teşkilattaki birliğin oluşmasında birinci derece rolü olan Kadem Mete kokteylin açılış konuşmasında, 'bakmak ve görmek' arasında fark olduğunu belirterek, “ben bu kalabalığa bakınca Marmaris'in özlem duyduğu huzuru, kardeşliği, birliği ve sevgiyi görüyorum” dedi.

Mete konuşamasın şöyle sürdürdü. “Bu tablonun oluşmasında aday adayı olan arkadaşlarımız Sayın Mustafa Karacan, Sayın Zafer Alkan ve Sayın Mehmet Tetik'in çok büyük payı ve emeği olmuştur. Onlara da burada huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Ak Parti iktidarının hizmet etmekten hizmetlerini anlatmaya vakti olmadığının belirten Mete, bu hizmetleri Muğla ve çevresine de verdik ama bunlardan en çok mahrum kalan bölge Marmaris oldu. Çünkü burada 'istemezük” anlayışı hakim oldu. Biz türbanla uğraşırken, bu problemi nasıl aşarız diye düşünürken bir baktık ki CHP çarşaf meselesini halletti Ama öyle acemice yaptı ki çarşaf ayaklarına dolandı” dedi.

Burası sözün bittiği yer

Mete'nin konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti'lilerin makam değil, hizmet için yola çıktıkları gerçeğinin bir kez de Marmaris'te teyit edildiğini belirterek, “Bakın Marmaris'te aday adayları Sayın Mehmet Tetik mazeret bildirerek katılamadı ama diğer iki aday adayımız burada bizimle birlikteler. Ve ben buradaki bu kalabalığa bakınca sözün bittiği yer burası olsa gerek diyorum” diyerek sözlerini sürdüren Akça, “29 Mart'ta Marmaris Ak Parti belediyecilikle tanışacak. Biz adayımıza partimize ve Marmaris halkına güveniyoruz” dedi.

Atatürk kimsenin tekelinde olamaz

Son olarak alkışlar ve tezahüratlara arasında sahneye çıkan Ak Parti Marmaris belediye başkan adayı Doğan Tugay konuşmasına “bizim yolumuz ulu önder Atatürk'ün yoludur” diye başladı.

Tugay daha sonra Atatürk ilke ve devrimlerini kendine rehber edindiğini vurgulayarak, “Atatürk hiçbir kurumun, kişinin, partinin özel adamı değildir Atatürk ilkeleri Türkiye cumhuriyetinin ilkeleridir” dedi.

Uzun uzadıya Marmaris için projelerini içinde bulunduğu rahatsızlıktan dolayı anlatamayacağını belirten Tugay, “bu projeleri yetkili arkadaşlarımızla şekillendirdikten sonra size sunacağız” dedi. Daha sonra Aday adaylarını sahneye davet eden Tugay sahneye gelen Zafer Alkan ve Mustafa Karacan'la el ele tutuşarak birlikte birlik ve dayanışma selamları verdi.
Bu görüntünün ardından konuşmasına devam eden Doğan Tugay göreve talip olmalarının nedenini de açıklayarak şöyle dedi: “Marmaris'te tekrar sevgi ve güven ortamının tesisi etmek ve Marmaris'in top yekün huzuru ve refahı için çalışmaktır. Bizim idaremiz burjuva idaresi olamayacaktır. Bizi belediyeyi halkımızın her kesimine eşit hizmet verecek bir kurum olarak algılıyoruz. Bizim idaremizde Belediyeye herkes rahatlıkla gelip problemlerini çözecektir
Ancak bu birlik beraberlik ortamının tesis ettiğimiz zaman Marmaris'imiz gerçekten marka kent olacak” dedi.

  • Yorumlar 16
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141