• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

AK Partili Ataş: Bizi bundan sonra yıkarsa dedikodu fitne fesat yıkar

AK Partili Ataş: Bizi bundan sonra yıkarsa dedikodu fitne fesat yıkar
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, partisinin Kasım ayı ilçe danışma toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediyenin AK Parti'ye geçmesi gerektiğini ve bunu başaracak kadrolara sahip oldukl

 

AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Kasım ayı toplantısı Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Erol Gökcan, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve partililer katıldı. Bodrum İlçe Başkanı Gündoğdu, Bodrum'un artık AK Partili bir Belediye Başkanı tarafından yönetilmesi gerektiğine ve 2019 yerel seçimlerine bu inançla hazırlandıklarını söyledi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise, "İnanırsanız başarırsınız, inanmazsınız başaramazsınız. 1994 yılında İstanbul'u Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağına kim inanırdı. Biz inandık, beraber çalıştığı kadro inanmıştı. Bodrum'daki AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerimiz olarak yek vücut olursanız inanırsanız, 2019 yılında Bodrum AK Parti'nindir. İnanmış bir kadro bu işi çözer, söker ve alır" dedi.

"BİZİ BUNDAN SONRA YIKARSA FİTNE FESAT YIKAR"

Ataş, "Birbirimizi sevmek zorundayız. Birbirimizin hakkında fitne fesat oyunları yapmadan yolculuğunuzu yapmaya mecburuz. Yeteri kadar bizim düşmanımız var, kendi elimizle düşmanlıklar üretmeyelim. Aynı gemide yolculuk yapan insanların birisinin gemiyi delmesi ihaneti gibi, bir ihanet içinde oluruz. Bu gemiyi batırırsak, birlikte batarız. Biz birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Duyduğunuz bir bilgiyi doğru mu yanlış mı demeden sokaklarda anlatan insanlar olamayız. Tam tersine konuşanların ağızlarını bantlamalıyız. Bizi bundan sonra yıkarsa dedikodu fitne fesat yıkar, içimizdeki fitneciler yıkar, onlara fırsat vermeyin arkadaşlar" diye konuştu.

"BİZİM BİR İDEALİMİZ, DAVAMIZ VAR" 

Ataş, sıradan bir anlayışla siyaset yapmadıklarını, inandıkları bir dava olduğunu belirterek, "Bizim bir idealimiz, davamız var. Bizim davamız Türkiye davası, millet memleket, bayarak davası için mücadele ediyoruz. Eğer biz bu milleti, ülkeyi bayrağı öncelikli kılmasaydık bu siyaset anlayışımızda, 14 yılda, 100 yılda yapılamayacak başarıların altına imza atabilir miydik? 14 yılda mazlumların sesi olan Recep Tayyip Erdoğan'ın sesine kesmeye çalıştılar. AK Partililer, yarım saat içinde sokaklara çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir televizyon kanalından canlı yayındaki talebi tüm insanlar kimin ne olduğuna bakmadı, sokaklara aktı insanlar. Biz o gece Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ikinci kurtuluş savaşının mücadelesini verdik millet olarak. O darbe gerçekleşmiş olsaydı biz işgal edilmiş olacaktık" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, toplantının ardından Bodrum'dan ayrılarak Milas'a gitti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141