• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

AK PARTİ’DEN FTSO’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN FTSO’YA ZİYARET
AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan yönetim organları seçimlerinin ardından belirlenen yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan yönetim organları seçimlerinin ardından belirlenen yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, FTSO seçimlerinin hemen arkasından 24 Haziran seçim hazırlıklarının başlaması nedeniyle ziyaretlerini seçimler sonrası gerçekleştirdiklerini belirtti.
Sarıhan ve Çıralı Babadağ Teleferik Projesi üzerine sohbet etti. Çıralı, projenin son durumu ile ilgili bilgi verdi. Ziyarette Fethiye Körfezinin temizlenmesi ve kruvaziyer liman çalışması da görüşüldü.
Sarıhan, Körfezin temizlenmesi konusunda devam çalışmaları aktardı. Fethiye Körfezinin temizliği için araştırma ve fizibilite çalışması ihalesi yapıldığını ifade etti. Bugüne kadar 4 noktada sondaj, 15 bölgeden numune alındığını belirten ve şu anki çalışmanın fizibilite çalışması olduğunu kaydeden Sarıhan, Ocak ayında tamamlanacak raporda belirlenen yönteme göre Körfez temizliğinin yapılacağını söyledi. Sarıhan, körfez temizlik çalışması için bir ihalenin daha yapılacağını kaydetti.
Sarıhan, “Seçim ziyareti değil, teşekkür ziyareti”
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, ilçe yönetimi ve partililerle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. AK Parti heyetini FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya Gürol, Meclis Üyesi ve Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürü Selamettin Yılmaz, FTSO 3 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Habib Demir ve komite üyesi Ömer Yıldırım karşıladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin ardından 24 Haziran seçim sürecinin başlaması nedeniyle ziyaretlerini bu tarihte yaptıklarını kaydeden Sarıhan, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve ekibine başarılar diledi. Kadir Sarıhan, “48 ayda 6 seçim, 2 kongre geçirdik. 6 aydır sokaklardayız. Seçim sonrası ilk ziyaretimizi size gerçekleştiriyoruz. Biz seçimden seçime değil her zaman sokakta olan partiyiz. Bu ziyaretimizi de seçim için değil; teşekkür için gerçekleştiriyoruz. Biz piyasada hep birlikteyiz, beraberiz” dedi.
Ziyaretleri için AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve partililere teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Kurum olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Bizim önceliğimiz Fethiye, turizm, tarım, ticaret ve eğitim. Bu alanlarda yapacağımız çalışmalarda gerekli işbirliğine hazırız.” diye konuştu.
Çıralı, “2020’de dünya Babadağ’a gelecek”
Ziyarette Babadağ Teleferik Projesinin son durumu ele alındı. Osman Çıralı, proje ile ilgili bilgi verdi. Babadağ’ın 1700 ile 1800 metrede bulunan pistleri arasına telesiyej yapıldığını söyleyen Çıralı, “Yüklenici firma 30 Milyon TL ödeyerek 1200 ile 1700 metre arasındaki teleferik hattının imalat siparişini vermiş, imalat bitmek üzere. 2020 Dünya Hava Oyunları Türkiye’de olacak. Bir ayağı da Babadağ’da yapılacak. Dünya, buraya gelecek.” ifadelerini kaydetti.
Teleferiğin, bulunduğu şehirlerin çehresini değiştirdiğini söyleyen Kadir Sarıhan, katma değerinin de yüksek olduğunu vurguladı.
Ziyarette, Ölüdeniz ve Fethiye Yarım Adası başta olmak üzere turizm bölgelerinde yaşanan sorunlar üzerine de bilgi paylaşıldı.
Körfez temizliği ihalesi 2019 Ocak ayında yapılacak
Kadir Sarıhan, Fethiye Körfezinin temizlenmesi çalışmalarındaki son durumu ve kruvaziyer liman için yapılacak alt yapı çalışmaları konusunda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini bilgilendirdi. Fethiye Körfezinin temizlenmesi için 12 Nisan 2018 tarihinde yapılan ihalenin bir araştırma, fizibilite çalışması ihalesi olduğunu kaydeden Sarıhan, “Araştırma kapsamında 4 bölgede sondaj yapıldı ve 15 noktadan numune alındı. Araştırma raporu Ocak ayında bitecek. Bu raporla birlikte Fethiye Körfezinin dibindeki çamurun nasıl temizlenmesi gerektiği konusunda bir yöntem belirlenecek. Sonrasında Körfez’in bu rapora göre temizlenmesi için ikinci bir ihale yapılacak ve temizlenecek. Körfez temizlendikten sonra kruvaziyer liman yapılması için çalışmalar başlayacak.” dedi.
Paylaştığı bilgiler için Sarıhan’a teşekkür eden Çıralı, konunun kendileri tarafından da takip edildiğini söyledi.
Antik Tiyatronun restorasyonu konusunda da bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Tiyatronun restorasyonunu üstlenen firma usulsüz işlem yapmış. Mahkeme süreci devam ediyor. Mahkeme bitmeden de ikinci bir ihale yapılamıyor.” sözlerini kaydetti.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141