• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Ak Parti Muğla'da görev bölümü yaptı

Ak Parti Muğlada görev bölümü yaptı
10 Şubat Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleştirilen Ak Parti Muğla İl Başkanlığı kongresinin ardından il yönetimi ilk toplantısını il başkanı Kadem Mete başkanlığında gerçekleştirdi.

2017 yılının da değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya ilişkin İl Başkanı Mete şu açıklamalarda bulundu.

İl Kongremizi Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendinin katılımları ile gerçekleştirmiştik. Kongremizin ardından yönetim kurulu, il disiplin kurulu, il demokrasi ve hakem kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik.

İlk toplantımız olması sebebi ile geçen yıl yapılan çalışmalarımızı değerlendirdik. Yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerimizi paylaştık. Ayrıca toplantımızda görev dağılımını yaparak il yürütme kurulumuzu belirledik.

Böylece ,Siyasi ve hukuki işler başkanlığı görevine Çağrı Alper, Teşkilat Başkanlığı görevine Şadi Pirci, Seçim İşleri Başkanlığı görevine Mustafa Çelebi, Tanıtım ve Medya başkanlığı görevine Can Çimen, Dış İlişkiler başkanlığı görevine Ethem Yiğit, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler başkanlığı görevine Mustafa Karataş, Ekonomi İşler başkanlığı görevine Onur Turgut, Sosyal Politikalar Başkanlığı görevine Müzeyyen Mine Artun, Mali ve idari işler başkanlığı görevine Şenol Aldağ, Yerel yönetimler başkanlığı görevine Ziya Ercan, AR-GE başkanlığına Mertcan Güngör, İnsan hakları başkanlığı görevine Fatih Ölemez, Cevre Şehir ve Kültür Başkanlığı görevine Yurdanur Uzun, İl sekreterliği görevine Barış Eğilmez getirildi.

“İlçe Koordinatörleri Belirlendi”

Yürütme kurulumuzun yanı sıra ilçe koordinatörlerimizi de belirledik. Buna göre Bodrum ilçe koordinatörümüz Hamza Akercan, Dalaman ilçe koordinatörümüz Sinan Acar, Datça koordinatörümüz Tamer Uzun, Fethiye koordinatörümüz Mehmet Tan ,Köyceğiz koordinatörümüz Nasuh Kanat, Kavaklıdere koordinatörümüz Uğur Vural, Ula koordinatörümüz Yusuf Demirci, Marmaris koordinatörümüz Mehmet Ayhan, Menteşe koordinatörümüz Seyitnur Gün, Milas koordinatörümüz İsmail Baykal, Ortaca koordinatörümüz Hasan Hüseyin Avcıoğlu, Seydikemer koordinatörümüz Hüsrev San, Yatağan koordinatörümüz İsa Gün oldu. dedi

İl başkanı Mete “Muğla’mızı Ak Belediyecilikle Tanıştıracağız”

Ak Partide görevler birer emanet bilinci ile ve vatandaşa hizmet edebilme gayesi ile verilir. Bizler de bu anlayış hareket edeceğiz.İnşallah tüm teşkilat mensuplarımızın çalışmaları ve Muğlallı hemşehrilerimizin gayretleri ile 2019 da Muğla’mızı Ak Belediyecilik ile buluşturacağız dedi .

Mete son olarak şunları ifade etti. “Başta il yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere Teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza 2019 yolunda kolaylıklar diliyorum. Başarının yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Bir ve beraber olacağız. Biz biliyoruz ki Ak Parti Muğla’da başarıya ulaşırsa bu başarı tüm teşkilatımızın , dolayısyla Muğla’mızın başarısı olacaktır. dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141