• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete: "Birkaç gündür şahsıma atfen söylediğim iddia edilen AKILALMAZ,VİCDANSIZ VE AHLAKSIZ bir iftira hakkında basın, kamuoyu ve partililerimize bir açıklama yapma zarureti doğmuştur".

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete: "Birkaç gündür şahsıma atfen söylediğim iddia edilen AKILALMAZ,VİCDANSIZ VE AHLAKSIZ bir iftira hakkında basın, kamuoyu ve partililerimize bir açıklama yapma zarureti doğmuştur".

Sosyal medya ve basında yer bulan tarafımca beyan edildiği iddia olan cümle aynen şu şekildedir. “ Muğla’da adam olsaydı ben il başkanı olmazdım”

Tarafımca böyle bir söylemde bulunulmadığını açık ve net olarak ifade etmek isterim. Bu açık bir YALAN ve İFTİRADIR.Bu cümleyi sarfettiğimi söyleyen şahısla, kendi kişisel bir talebini iletmek için 15 Temmuz demokrasi nöbetleri esnasında Muğla Cumhuriyet Bulvarında yanıma gelerek ayaküstü konuşmamız ve İl Başkanı olarak atamam yapıldıktan sonra “hayırlı olsun” ziyaretine gelmesi dışında aynı ortamda ya da telefonla bile hiçbir iletişimde bulunmadığımız için, bu cümleyi kendisinin de bulunduğu bir ortamda sarfettiğimi söylemekten ibaret İFTİRASININ tek açıklaması “kendi siyasi ve kişisel emellerinin aracı olarak kullandığı bir HAYAL dir. Bahse konu iftiranın yalan ve iftira olması kadar içeriği de çok çirkindir.

Bahse konu bu cümlenin tarafımca söylendiğini iddia etmek için insanın gerçekten kötü niyetli olması lazımdır. Sadece kötü niyet de yetmez. Başka hesap ve niyetlere de sahip olması gerekir. Partimizin içinde bulunduğu kongre süreci açısından bakılırsa bu niyetlerinin gerek kendisinin gerekse kendisini yönlendirenlerin nasıl bir hesaba sahip olduklarını apaçık ortaya koymaktadır

Akparti Muğla İl Başkanının Bir-İki haftalık ömrü kaldı diyerek tabiri caiz ise “aklı sıra bir düğmeye bastığını düşünen odaklar” ile EŞZAMANLI olarak bu yalan ifadeyi piyasaya süren bu kişinin bu iftirası, bu partide geçmişte siyaseten hiçbir başarı elde edememenin verdiği ezikliği dışavurduğunun göstergesi olduğu gibi, eşzamanlı söylem sahipleri ile aynı dümen suyunda olduğunu görmek açısından acı ve düşündürücüdür.

Ama esas acı olan şudur ki şu an her bir vatanseverin,ülkemizin,partimizin,genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın mücadele ettiği gerek yurtiçi gerekse yurtdışı şer güçler ve şer odaklarının her türlü saldırısını ve bu mücadele süresince BİR VE DİRİ OLMAYA her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşününce,özellikle Ak partiye kayıtlı üye olanların her ne niyetle yapılırsa yapılsın yukarıda belirtilen hayal ürünü cümleyi sanki ben kullanmışım diyecek kadar kötüniyetli olduklarını görmek, İl başkanı olmamın haricinde bir Akparti neferi olarak beni yaralıyor,üzüyor ve derinden endişelendiriyor. Bu mücadelenin hiçbir yerinde yalana,iftiraya,dedikoduya ve siyasi ikbal uğruna davaya ihanete yer yoktur.Bu gün Muğla İl başkanına yalan bir ifade ile iftira atmanın bu dava ile ,ak parti siyaseti ile ve mazlumların beklentileri ve hak davada yola düşenlerin gönül ve inanç ruhuna hizmetle hiçbir ilgi ve alakası yoktur. Bu olsa olsa “eski Türkiye siyasetinin alışkanlıklarından ibaret bir YALANDIR.

Davamıza,siyasi ahlakımıza ve içinde bulunduğumuz hassas sürece olan hassasiyet ve saygımdan, bu basın açıklamamızı değerli kamuoyuna sadece bu iftirasına yönelik yapıyorum. Bu söylenen her söze cevabımız olmadığından değil bu davanın bu tür bir polemik yarışına zemin olmayacak kadar kutlu dava olmasındandır.Doğru yerde ve doğru zamanda her söze verecek cevabı olacak kadar Evelallah alnımız ak başımız diktir.

Şahsi olarak, Muğla doğumlu olan hiç kimse ile “Muğlalılık” yarışına girmem-giremem çünkü ben rabbimin takdiri sonucu Rize İyidere’de doğdum ve Rizeliyim.Ancak Muğlayı sevme,Muğla’ya hizmet etme, Muğlalı’ya hizmetkar olma konusunda kendisini Muğlalı tarif etsin etmesin herkesle yarışırım. Genel başkanımızın “milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklarımın altına alırım” sözünün yol göstericiliğinde, insanların nüfus kütükleri üzerinden kategorize etme anlayışını şiddetle reddediyorum. Tasında tarağında siyaseten hiçbir malzeme olmayan kişilerin, insanların hassasiyet gösterdiği ve vatan,millet,memleket sevdası ile uzaktan yakından ilgisi olmayan “memleketçilik” argümanını kullanmasının utancını ve bu siyasi emelleri için açıkça YALAN VE İFTİRAYA yönelmelerini kıymetli halkımızın takdirine sunuyorum"dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141