• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Acar Ünlü, Halk TV programında

Acar Ünlü, Halk TV programında
Halk TV Ekranlarında gazeteci yazar Gürkan Hacır'ın sunduğu “Şimdiki Zaman” adlı programı ünlü yazarların katılımı ile 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndan canlı yayın yaptı.

Cumartesi günü imza töreni ve söyleşi için Marmaris’e gelen Ünlü yazarlardan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, araştırmacı yazar Erol Mütercimler, Em.Tuğg. Naim Babüroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü Halk TV’de yayınlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu “Şimdiki Zaman” adlı programa konuk oldular.

 

Vatandaşlar yaklaşık iki saat süren programın çekildiği 19 Mayıs Meydanı’na akın etti. Saat 11.00’de başlayan programda yazarlar gündeme dair konuları tartıştı. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün de konuk olduğu programda, Başkan Ünlü, 15 Temmuzdan bu yana gündemde yerini koruyan darbe girişimi gecesi yaşanan olaylar ve Marmaris turizmine etkilerini anlattı.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Ziyaret

sdsfdfdf.jpg

Gündüz yapılan canlı yayının ardından aynı gün akşamı saat 19.30’da Erol Mütercimler, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ve Naim Babüroğlu  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yazarların ziyareti partililer tarafından büyük ilgi görürken yazarlar ile partililer gündeme dair konular hakkında görüşlerini paylaştılar. CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü söyleşi sırasında şunları söyledi: "Biz demokrasi istiyoruz. Öyle ilerisi gerisine de yok. Kendisi olsun yani yalnızca gerçek bir demokrasi olsun yeter. Ve bu masada güçlü bir demokrasi temsilcileri var. Masada bilim var, siyaset var, asker var, basın var. Bütün bu dinamikler güçlenerek ülkemizde daha da etkin kılınmalıdır. Başka bir Türkiye mümkün"

Programın moderatörlüğünü yapan Gürkan Hacır ise "CHP'de FETÖ'cü var mı?" sorularını gülüp geçtiğini belirterek,"Bu işi sulandırmayın önce kendinize bakın" dedi. Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu, "Darbe girişimini önleyen Atatürkçü zihniyete sahip askerlerimizdir" ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş laikliğini önemine vurgu yaparak," Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz birlik ve beraberlik istiyoruz. Laiklik için büyük bir uğraş veriyoruz" şeklindeki görüşlerini partililer ile paylaştı.

 

İmza Günü Etkinliği

img_1568.jpg

 Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden yazarlar daha sonra saat 20.30'da Gençlik Meydanı'nda okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladılar. İmza günü etkinliği sırasında okurları tarafından büyük ilgi görürken yazarlar okurlarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler. İmza etkinliği sırasında okurlarıyla beraber keyifli dakikalar geçiren yazarların programı Pazar akşamı 00.00'da sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141