• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

4.5G’yi herkes kullansın diye Turkcell’den 25 TL’ye T70, 19 TL’ye T Tablet

4.5G’yi herkes kullansın diye Turkcell’den 25 TL’ye T70, 19 TL’ye T Tablet
Turkcell, 2010 yılından beri geliştirdiği T serisinin en yeni üyelerini görücüye çıkardı. Turkcell’in altı senede 10 farklı akıllı telefon ve tablet geliştirerek kurduğu T serisi ailesi bugüne kadar 2.5 milyona yakın satılırken, yeni geliştirilen T70 ayda

İleri teknolojiyi uygun fiyatla birleştiren T serisinin yeni üyelerini satın alan herkese Turkcell’in BiP, TV+, fizy ve Akıllı Depo gibi popüler servisleri için de ücretsiz kullanım paketleri sunuluyor.

 

Turkcell 2010 yılında geliştirmeye başladığı T serisi akıllı cihaz ailesini, 4.5G uyumlu T70 akıllı telefon ve T Tablet ile güçlendirdi. T70 ve T Tablet’in tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “1 Nisan’da Türkiye’yi 4.5G ile tanıştırdık. Şimdi de T serisinin yeni ürünleri ile 4.5G’yi herkes kullanabilsin istiyoruz.” dedi.

 

4.5G uyumlu T70 ve T Tablet üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra çok uygun fiyatlarla Turkcell’liler ile buluşuyor. 5.2 inç HD ekranı bulunan T70’in 8 MP arka, 5MP ön kamerası bulunuyor. Sesli komutla selfie çekebilme özelliğine sahip olan cihazın 2 GB RAM’i sayesinde kullanıcılar uygulamaları hızlı şekilde açabiliyorlar. 1 Haziran’dan itibaren aylık 25 TL’den başlayan fiyatlar ve 36 aya varan taksitlerle Turkcell’lilerin beğenisine sunulacak olan T70’in peşin satış fiyatı ise 649 TL olacak.

 

8 inç’lik HD ekrana sahip olan T Tablet’e sahip olmak isteyenler ise 36 ay boyunca aylık 19 TL’den başlayan fiyatlarla cihazlarını Turkcell Flagship’ler, Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell.com.tr’den hemen alabilirler. Miravision ile daha canlı görüntü olanağı sağlayan T Tablet’ler 36 aya varan vadeler ve 19 TL’den başlayan fiyatlar ile alınabiliyor. T Tablet’in peşin satış fiyatı da 349 TL. Dileyenler ise T70 ve T Tablet’i aylık 39 TL’den başlayan fiyatlar ile alabilirler.

 

Murat Erkan: “Fırsat eşitliği yaratacak”

Turkcell T70 ve T Tablet’in lansmanında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Turkcell şebekesinde 4.5G uyumlu akıllı cihazların sayısının 7.5 milyonu geçtiğini söyledi. T70 ile birlikte bu sayının daha da artacağını beklediklerini vurgulayan Erkan, “T Serisi’nde ileri teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunmak amacıyla yola çıktık. Aradan geçen 6 senede geliştirdiğimiz 10 farklı cihaz ile bu yolda büyük bir yol katettiğimizi düşünüyorum. T70 v T Tablet ile ise 1 Nisan’da kullanıma sunduğumuz 4.5G teknolojisinden herkesin yararlanmasını amaçlıyoruz. Turkcell T70 ve T Tablet’i alanlar ayrıca Turkcell’in popüler uygulamalarını da 4.5G teknolojisi ile deneyimleme fırsatı bulacaklar. Dünyanın en güçlü 4.5G şebekelerinden birisini kurduk, ürün-servis dünyamızı yenileyerek yepyeni bir 4.5G deneyimi sunmaya başladık, şimdi ise T70 ve T Tablet ile müşterilerimizin bu dünyadan faydalanmalarını sağlayacağız.”

 

Herkes için ileri teknoloji

5.2 inç HD ekrana sahip 4 çekirdekli Turkcell T70 telefonlarda otomatik netleme ve flaş özelliği de bulunuyor. 8MP arka kamera 5 MP ön kamerası bulunan T serisinin en yeni telefonu T70 ile çok daha renkli fotoğraflar çekmek mümkün. T70’in arayüzü de Turkcell’liler için özel olarak geliştirildi. Ayrıca akıllı telefonların menülerini zor bulanlar veya akıllı telefonlara alışmakta zorluk çekenler için de T70’de Kolay Kullanım arayüzü bulunuyor. Kolay Arayüz, Turkcell T70’i kullanımı çok daha kolay bir akıllı telefon haline getirirken arama, SMS gönderme, klavye, uygulamalar ve acil aramalar için özel olarak tasarlanan ikonlar ile özel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi kullanan Turkcell T70’te BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan gibi Turkcell’e özel uygulamalar da yer alıyor. T Tablet ise 8 inç HD ekranı ve 2 GB RAM’i ile ön plana çıkıyor. 2 MP ön, 5 MP arka kameraya sahip olan T Tablet ile dokunmadan selfie çekebilme özelliği de bulunuyor. T Tablet’te de Turkcell’in en popüler uygulamaları yüklü olarak geliyor.

 

Turkcell’in popüler servislerini 4.5G ile kullanın

Turkcell T70’i kontratlı olarak satın alan Turkcell aboneleri, hem ilk 3 ay boyunca her ay geçerli 1 GB 4.5G mobil internetini hem de Turkcell’in popüler servislerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. T70’i 25 TL’den başlayan ve 36 aya varan ödemelerle alan Turkcell’lilerin hatlarına, kontratları süresince BiP üzerinden görüntülü ve sesli arama yapabilmeleri için 5 GB ücretsiz internet tanımlanacak. İlk 3 ay boyunca Türkiye’nin en zengin yerli içeriğe sahip müzik platformlarından fizy üyeliği ve 5 GB’lık Turkcell TV+ kotası da yine ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ayrıca özellikle telefonları ile çok fazla video ve fotoğraf çekenlerin telefonlarının hafızası dolmasın diye T70 sahiplerine kontrat boyunca kullanılabilecekleri 50 GB Akıllı Depo saklama alanı sunuluyor.

 

Aylık 19 TL’den başlayan ödemelerle T Tablet’i satın alanlar ise ilk 6 ay boyunca her ay geçerli 1 GB’lık Turkcell 4.5G mobil internet paketinin yanı sıra, yine ilk 6 ay boyunca geçerli her ay 5 GB’lık Turkcell TV+ kotasını, Turkcell Dergilik aboneliğini ve 36 ay süresince 50 GB’lık Akıllı Depo saklama alanını kullanmaya başlayabiliyorlar.

 

Turkcell Finansman A.Ş. 500 bin müşteriye ulaştı

Turkcell’in müşterilerine 36 aya varan ödeme seçenekleri ile akıllı cihaz sunmak amacıyla Mart ayında tüm Türkiye çapında hizmet vermeye başlayan şirketi Turkcell Finansman A.Ş. bugüne kadar 500 binden fazla kredi sağladı. Turkcell Finansman A.Ş çok kısa zamanda yaklaşık 600 milyon TL’yi aşan portföye ulaştı. Bugün Turkcell Finansman A.Ş. desteği ile günde ortalama 7 binden fazla kredi sağlanıyor.

 

Evdeki akıllı öğretmen

Turkcell’in yeni tableti T Tablet, içerisinde önyüklü olarak gelen çocuk uygulamaları ile de öne çıkıyor. Matematik öğretmeni olan Mustafa Erilli tarafından geliştirilen ve çocuklara matematiği ve rakamları farkındalık olmadan kendiliğinden öğretmeyi amaçlayan “Çocuklara Matematik ve Sayılar” uygulaması ile T tablet, bir yandan çocuklara hoşça vakit geçirtirken bir yandan da onları okula hazırlayan evdeki akıllı öğretmen olacak. Bu oyun, okul öncesi, ilkokul ve kaynaştırma öğrencilerine 1 den 20 ye kadar saymayı, sayılarla nesneler arasında eşleştirme yapmayı, sayıları MEB programına uygun el yazısı ile yazmayı, basit örüntülerde verilmeyen sayıları bulmayı ve basit toplama işlemleri yapmayı eğlenceli bir şekilde hem Türkçe, hem de İngilizce olarak öğretiyor.

 

Dünyaya açılan kapı

Turkcell T Tablet ile, sosyal sorumluluğun en iyi örneklerinden birisine de aracılık ediyor. T Tablet’ler bedensel engeli nedeniyle okuldaki eğitime erişemeyen ya da eğitimini yarıda bırakmış olan fiziksel engellilerin evden online eğitim görmelerini, böylece eğitim sistemine dahil olmalarını ve istihdam süreçlerinde sahip oldukları konumun engelli olmayanlarla eşitlenmesine katkı sağlamayı hedefleyen “Online Eğitim ile Engelleri Aşıyoruz” projesi kapsamında engellilerin hizmetine sunuluyor. Böylece bazılarımız için bir tablet olan akıllı cihazlar, bazı vatandaşlarımız için ise dünyaya açılan bir kapı olabilecek.

 

Turkcell T70 Teknik Özellikleri:

 

Turkcell 4.5G desteği

 

Ekran

5.2’’ HD

720x1280px ekran çözünürlüğü

 

Güçlü performans

Qualcomm 1.3 GHz 4 çekirdekli işlemci

2 GB RAM

16 GB dahili hafıza (32 GB artırılabilir hafıza desteği)

 

Gelişmiş Kamera

8MP Arka / 5MP Ön Kamera

720p HD Video Kayıt

Otomatik Netleme ve Flaş

Farklı Çekim Modları

 

İşletim sistemi:

Android 6.0 Marshmallow

 

Turkcell’e Özel Uygulamalar

BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan

Kolay Kullanım Arayüzü

Kart Ekranı

T70 Keşif

 

Turkcell Tablet Teknik Özellikleri:

 

Turkcell 4.5G desteği

 

Ekran

8” HD

1280x800px ekran çözünürlüğü

Miravision ile daha canlı görüntü olanağı

 

Güçlü performans:

Mediatek 1GHz 4 Çekirdekli İşlemci

2 GB RAM

16 GB dahili hafıza (32 GB artırılabilir hafıza desteği)

 

Gelişmiş Kamera

5MP Arka / 2MP Ön Kamera

1080p HD Video Kayıt

Otomatik Netleme ve Flaş

Farklı Çekim Modları

Dokunmadan Selfie Çekme

 

İşletim sistemi:

Android 5.1 Lollipop

 

Turkcell’e Özel Uygulamalar:

BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Hesabım, Dergilik, Mobil Asistan, Resmi İşlerim ve ayrıca çocuklara özel uygulama ve oyunlar

Kurumsal Çözümler: Akıllı Faks, EkipMobil+, Video Konferans

T Tablet Keşif

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141