• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

2019 yılında hasta kabulüne başlanacak

2019 yılında hasta kabulüne başlanacak
Geçici ruhsatı alınan 100 yataklı Menteşe Devlet Hastanesinin bakım, onarım ve tadilat ihalesinin 22 Kasım'da yapılacağı bildirildi.

Hastanede 4 ay sürmesi beklenen tadilatın ardından 2019 yılında hasta kabulüne başlanacak.

 

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer Menteşe Devlet Hastanesi'nin önünde Hastane ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu

AK Parti Muğla teşkilatının da yer aldığı açıklamada AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete başlamasıyla Menteşe Devlet Hastanesi’nin atıl duruma geçtiğini belirterek, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi faaliyete geçtikten sonra gerek vatandaşlarımızdan, gerekse bu hastanenin etrafındaki esnaflarımızdan, hastanemizin yeniden hizmete açılması konusunda ciddi talepler aldık. Biz de konuyu Milletvekillerimiz, İl Sağlık Müdürümüz ve ilgili Bakanlığımız ile görüştükten sonra gerekli adımları atmıştık. Araya seçim girmişti. Seçim sonrası yeni seçilen Muğla Milletvekillerimiz, Bakanlığımız ile yaptıkları girişimleri sonucunda bugün iyi bir noktaya geldik. İnşallah Muğla halkımıza yine hizmet noktasında bir açığı daha kapatmış olacağız" dedi.

2019 yılında hasta kabulüne başlanacak

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise şu ifadeleri kullandı: "Sağlık Bakanımız ile görüştük ve geçici ruhsat da çıktı. İnşallah yapım, onarım ve tadilat ile ilgili ihale sürecine girilecek. 22 Kasım ihale tarihi ve yapım aşaması da yaklaşık 4 ay sürecek. 2019 yılında İnşallah hastanemiz hasta kabulüne başlayacak. Özellikle Menteşe ilçemizdeki esnaflarımız, eczacılarımız ve Menteşe’de yaşayan vatandaşlarımızın beklediği bir talepti. Biz de bugün bunun müjdesini veriyoruz. İnşallah 2019 yılında hasta kabulüne başlayacağız.”

AK Parti Milletvekili Gökcan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Anjiyo ünitesi ile ilgili de konuşarak şu ifadeleri kullandı: "Bu konuda gerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek Sağlık Bakanımız ve Bakan Yardımcılarımız ile görüşmemizin sonunda Türkiye Hudut Sahiller Genel Müdürlüğü bir ihale yaptı. Önümüzdeki günlerde İnşallah 2 anjiyo ünitesini Eğitim ve Araştırma Hastanemize kazandıracağız. Belki 3. anjiyo ünitemiz de olacak. Üçüncü anjiyo ünitemiz de beyin anjiyosunda kullanılacak. Eğitim ve Araştırma hastanemizde hemşehrilerimizin uzun zamandır beklediği bir talepti. İnşallah ünitelerimiz geldikten sonra vatandaşlarımızın anjiyolarını Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapacağız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141