• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

2 polis yaralandı

2 polis yaralandı
Sahibinin Gözü Önünde Lüks Otomobili Çalan Şahıs, Hızla Kaçmaya Başladı. Süratli Bir Şekilde Ara Sokaklarda Kaçan Otomobil, Kendini Takip Eden Ekip Otosuna Hızla Çarptı.

HIRSIZ, POLİS OTOSUNA ÇARPTI: 2 POLİS YARALI


Sahibinin Gözü Önünde Lüks Otomobili Çalan Şahıs, Hızla Kaçmaya Başladı. Süratli Bir Şekilde Ara Sokaklarda Kaçan Otomobil, Kendini Takip Eden Ekip Otosuna Hızla Çarptı.



Ankara'da sahibinin gözü önünde lüks otomobili çalan şahıs, hızla kaçmaya başladı. Süratli bir şekilde ara sokaklarda kaçan otomobil, kendini takip eden ekip otosuna hızla çarptı. Ekip otosu hurdaya dönerken 1'i ağır olmak üzere 2 polis yaralandı.
Edinilen ilgiye göre, Dikmen'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Cem Aygören isimli zanlı, çalışır haldeki 06 BT 0237 plakalı Volvo marka aracın yanına geldi. Bunun üzerine aracın sahibi Onur Sabancı da, aracın başına geldi. Bu sırada Cem Aygören, Onur Sabancı'yı itekleyerek araçtan uzaklaştırdı ve otomobile binerek kaçmaya başladı. Bunun üzerine Onur Sabancı, bir yandan başka bir araca binerek kendi otomobilini takip ederken, bir yandan da 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi.


Gelen ihbar üzerine Dikmen Karakolu ekipleriyle birlikte Çankaya İlçe Asayiş ekipleri, çalınan otomobilin peşine düştü. Ekipler farklı noktalarda kontrol noktası oluştururken, bazı ekip araçları da çalınan otomobilin peşine düştü.

Cem Aygören, çaldığı otomobille kaçarken arkasında Onur Sabancı olduğu halde Dikmen Veda Sokak'a girdi. Yokuş olan sokaktan aşağı hızla inen Cem Aygören'in kullandığı otomobille Hürriyet Caddesi'nden yukarıya doğru çıkan takip halindeki Erkan T.'nin kullandığı 06 A 7687 plakalı polis aracı çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan çalıntı otomobil, bir apartmanın bahçesinde park halindeki 06 RGB 16 ve 06 AED 40 plakalı iki araca daha çarparak durabildi.

Kazadan hemen sonra çaldığı otomobilden inen Cem Aygören, hızla kaçmaya başladı. Bu sırada takipteki bir başka polis aracı olay yerine geldi. Aracından inen bir polis, Cem Aygören'i kovalamaya başladı. Kaldırıma çıkarak koşan Cem Aygören'in arkasından koşan polis, havaya iki el ateş etti. Silah sesini duyan Cem Aygören, olduğu yerde durdu. Peşinden gelen polis, zanlıyı yere yatırarak kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ulaşırken, mahalle sakinleri de dışarıya çıktı. Kaza yapan ekip aracının içinde bulunan polis memuru Erkan T. hafif yaralanırken, diğer polis memuru Sıddık A. ağır yaralandı.

Çevreden yetişen vatandaşların ve meslektaşlarının yardımıyla hurdaya dönen ekip otosunun içinden çıkarılan Sıddık A. yere yatırıldı. Yerde bir süre bekleyen Sıddık A.'ya olay yerine gelen sağlık ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye alınan ağır yaralı polis memuru Sıddık A., ambulansa konularak Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Diğer yaralı polis memuru Erkan T. ise, başka bir ekip aracıyla 29 Mayıs Tıp Merkezi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerine polisler, yaralı meslektaşlarının beylik silahlarını muhafaza altına aldılar.

Gözaltına alınan Cem Aygören ise, sorgulanmak üzere Dikmen Karakolu'na götürüldü.

Çalınan aracının başına gelen Onur Sabancı, polislere olay hakkında bilgi verdi.

Olayın, aracın, sahibinden zorla alınarak gerçekleşmesi nedeniyle Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerine gelerek çalışma yaptı.

Kazayla ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141